ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Εlizabeth Pisani είναι συγγραφέας, το τελευταίο της βιβλίο είναι το “Indonesia, Etc. – Exploring the Improbable Nation” . Απογοητευμένη μιλάει για την αποτυχία του κόσμου να κατανοήσει και να διαχειριστεί την άσχημη πραγματικότητα του AIDS. Δείχνει πως η πολιτική και «ηθική» δεν δίνουν την απαραίτητη χρηματοδότηση για το σκοπό αυτό και υποστηρίζει ότι αν αποφασίσουν να την αυξήσουν θα υπάρξουν καλύτερα αποτελέσματα . Την ίδια την Elizabeth τη χαρακτηρίζουν σαφή, διορατική και ανυπόμονη.
Στην παρακάτω της ομιλία στο Ted, παρουσιάζει την έρευνά της για τα άτομα που βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο – τους τοξικομανείς στην φυλακή και τις εκδιδόμενες του δρόμου της Καμπότζης. Η έρευνά της αποδεικνύει ότι η κοινή λογική θα μπορούσε να καθυστερήσει την εξάπλωση της νόσου.
Δείτε ακόμα:
http://www.mononews.gr/as-milisoume-gia-sex-julia-sweeney-ine-i-ora-tin-sizitisi-video/42318
Δείτε ακόμα:
http://www.mononews.gr/as-milisoume-gia-sex-esther-perel-to-mistiko-gia-mia-makrochronia-schesi-video/42301
Δείτε ακόμα:
http://www.mononews.gr/video-susan-colantuono-simvoules-gia-tin-kariera-sas-pou-mallon-den-echete-xanakousi-video/41607
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Άδωνις Γεωργιάδης: Ξεκίνησε η «Πολιτιστική Συνταγογράφηση» μέσω ΗΔΙΚΑ για ασθενείς με ψυχικά νοσήματα
- Πετρέλαιο: Πάνω από 100 δολάρια το Brent για δεύτερη συνεχόμενη συνεδρίαση
- Η Ρωσία χαρακτήρισε «ξένη πράκτορα» τη δισέγγονη του Νικήτα Χρουστσόφ
- Γροιλανδία: Παραιτήθηκε η ΥΠΕΞ, επειδή το κόμμα της αποχώρησε από τον κυβερνητικό συνασπισμό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.