• Uncategorized

    Δύσκολες ώρες για την Δέσποινα Καμπούρη

    • NewsRoom

    Δέσποινα Καμπούρη


    Σε θλίψη έχει βυθιστεί η Δέσποινα Καμπούρη και η οικογένειά της, καθώς έφυγε από τη ζωή η πολυαγαπημένη της προγιαγιά, Γαλάτεια.

    Μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram, η δημοσιογράφος αποχαιρέτησε την προγιαγιά της με ένα ιδιαιτέρως συγκινητικό μήνυμα που το συνόδευσε με δύο κοινές τους φωτογραφίες.

    Η ίδια μίλησε για την ιδιαίτερη σχέση τους, ενώ τόνισε πως η πρόγιαγιά της ήταν μια γυναίκα που έζησε μέχρι τα βαθιά γεράματα μια ευτυχισμένη ζωή.

    «Έγινε πολύ νωρίς μητέρα, όπως η κόρη της (η γιαγιά μου Αλίκη) και η εγγονή της (η μαμά μου Χριστίνα) και είχε τη σπάνια τύχη να γνωρίσει τρισέγγονα, τις κόρες μου.

    Έφτιαχνε τις πιο νόστιμες αυγοφέτες και πάντα το ντουλάπι της κουζίνας της είχε γάλα carnation για τις μέρες που με άφηνε η μαμά μου να κοιμηθώ στο σπίτι της.

    Με ξυπνούσε με τραγούδια και μου χτένιζε με περίσσεια φροντίδα τα μακριά μου μαλλιά, που δεν επέτρεπε στους γονείς μου να τα κόψουν», έγραψε στη λεζάντα.

    View this post on Instagram

    Η προγιαγιά Γαλάτεια, έζησε μία ζωή γεμάτη από έντονες συγκινήσεις, με πολλή αγάπη και φοβερές εμπειρίες μέχρι τα βαθιά της γεράματα. Έγινε πολύ νωρίς μητέρα, όπως η κόρη της (η γιαγιά μου Αλίκη) και η εγγονή της (η μαμά μου Χριστίνα) και είχε τη σπάνια τύχη να γνωρίσει τρισέγγονα, τις κόρες μου. Έφτιαχνε τις πιο νόστιμες αυγοφέτες και πάντα το ντουλάπι της κουζίνας της είχε γάλα carnation για τις μέρες που με άφηνε η μαμά μου να κοιμηθώ στο σπίτι της. Με ξυπνούσε με τραγούδια και μου χτένιζε με περίσσεια φροντίδα τα μακριά μου μαλλιά, που δεν επέτρεπε στους γονείς μου να τα κόψουν. Καλό ταξίδι αγαπημένη μου! Θα μας λείψεις.

    A post shared by Despina Kampouri (@despinakampouri) on



    ΣΧΟΛΙΑ