• newsletter

    Αντρέας Τζώρτζης : Ο Έλληνας ακραίος Ισλαμιστής – πρότυπο του βομβιστή της Βοστώνης

    • NewsRoom


    Ο Αντρέας Τζώρτζης ή τώρα πια: «Hamza Andreas Tzortzis» είναι Έλληνας μουσουλμάνος, και μάλιστα από τους πιο γνωστούς στον κόσμο για τις διαλέξεις-ομιλίες του, τα βιβλία(θρησκευτικού χαρακτήρα) του και τη δράση του στο Μουσουλμανικό κόσμο και μη.

    Παρόλο που έχει υπόβαθρο χριστιανικό, αποφάσισε γίνει μουσουλμάνος. Αυτό όμως ως φαίνεται δεν ήταν αρκετό. Συγκεκριμένα θεωρείται ένα από τους πιο ακραίους Ισλαμιστές Mουλάδες.

    Ο θρησκευτικός τίτλος «Μουλάς», υποδηλώνει βέβαια ήδη την δράση του, αφού αυτός ο τίτλος δίδεται στους στους σεΐχηδες, νομοδιδασκάλους και γενικότερα σε κάθε «πεπαιδευμένο» ασχολούμενο με τη μελέτη των ιερών βιβλίων και που εντρυφά σε έργα της μουσουλμανικής πίστεως.

    Χαρακτηριστικό είναι μάλιστα το γεγονός ότι τα κηρύγματά του ακολουθούσε ο βομβιστής του Μαραθωνίου της Βοστώνης, Dzhokhar Tsarnaev.

    Dzhokhar Tsarnaev
    Dzhokhar Tsarnaev

    Πειστικός, ικανός, δίκαιος, υπόδειγμα ανθρώπου, ειλικρινής είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που του προσάπτει ο μουσουλμανικός κόσμος. Και αυτό , παρότι έχει δηλώσει ανοιχτά ότι δικαίως οι Μουσουλμάνοι απορρίπτουν την ιδέα της ελευθερίας του λόγου, και ακόμα και την ιδέα της ίδιας της ελευθερίας.

    Ο ίδιος ο Hamza Andreas Tzortzis στο Facebook αυτοχαρακτηρίζεται ως «ένας διεθνής ομιλητής για το Ισλαμ» ενώ γράφει άρθρα και πραγματείες πάνω σε θέματα πολιτικής φιλοσοφίαw και θρησκείας.

    Στο βίντεο Hamza Andreas Tzortzis αναφέρει -το απαράδεκτο- ότι για τις πράξεις των Τζιχαντιστών υπεύθυνος είναι μόνο ο Καπιταλισμός.

    Εδώ βέβαια είναι καλό, να θυμίσουμε ποιες είναι οι πράξεις των Τζιχαντιστών -για τις οποίες ο κ. Hamza Andreas Tzortzis θεωρεί ως μόνο υπεύθυνο τον Καπιταλισμό- ή έστω κάποιες γιατί όλες δεν είναι δυνατόν. Βιασμοί γυναικών(για τους οποίους έχουν δημιουργήσει κανόνες και συγκεκριμένο τελετουργικό), κοπή στηθών των γυναικών, δολοφονία των εγκύων με χτυπήματα στην περιοχή της κοιλιάς ώσπου να πεθάνει η έγκυος και το αγέννητο παιδί, ακρωτηριασμοί, δολοφονίες παιδιών και ενηλίκων που δεν υπακούν και δεν ασπάζονται τον Μουσουλμανισμό κ.α.

    Δείτε εδώ ένα παράδειγμα των βασανιστηρίων που διαπράττουν οι Τζιχαντιστές
    Προσοχή! Στο video υπάρχουν σκληρές εικόνες.

    https://www.youtube.com/watch?v=drEbEx1FjIY

    Αυτή είναι η δικαιοσύνη που προωθείτε κ. Hamza Andreas Tzortzis; Αυτά λέει το κοράνι; Αυτά είναι τα 5 θεμέλια πίστης των μουσουλμάνων;



    ΣΧΟΛΙΑ