• Τράπεζες

    Βασίλης Καραμούζης: Η Εθνική Τράπεζα θα είναι εκ των πρωταγωνιστών στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας

    Βασίλης Καραμούζης- Εθνική Τράπεζα: 100 επενδυτικά σχέδια ύψους 5 δις ευρώ έτοιμα να ενταχθούν στο Ταμείο Ανάκαμψης

    Βασίλης Καραμούζης, γενικός διευθυντής εταιρικής και επενδυτικής τραπεζικής ΕΤΕ


    «Η κρίση του κορονοϊού έχει πλήξει πολλούς κλάδους της Ελληνικής Οικονομίας», ανέφερε μιλώντας στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών ο Βασίλης Καραμούζης, γενικός διευθυντής εταιρικής και επενδυτικής τραπεζικής της Εθνικής Τράπεζας.

    «Στην Εθνική Τράπεζα έχουμε αποφασίσει το εξής απλό: Δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρούμε τρόπο να στηρίξουμε τους συνεπείς και βιώσιμους πελάτες μας, κάνοντας χρήση των Ελληνικών και Ευρωπαϊκών προγραμμάτων στήριξης, αλλά και του ισολογισμού της Τράπεζας», εξήγησε ο κ. Καραμούζης. «Στο πλαίσιο αυτό, έχουμε προσαρμόσει τις εσωτερικές μας διαδικασίες έτσι ώστε η παροχή ρευστότητας σε όποιον την αιτηθεί να είναι σύντομη και χωρίς περιττές γραφειοκρατίες», πρόσθεσε.

    «Ταυτόχρονα, παραμένουμε πιστοί στη στρατηγική μας δέσμευση να στηρίξουμε τα μεγάλα έργα Υποδομών της χώρας, τις ιδιωτικοποιήσεις, τις ξένες επενδύσεις, αλλά και νευραλγικούς για τη χώρα κλάδους όπως η Ενέργεια, ο Τουρισμός και το Εμπόριο», συνέχισε ο κ. Καραμούζης.

    «Η Εθνική Τράπεζα θα είναι εκ των πρωταγωνιστών στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας μετά από την κρίση του κορονοϊού, δίπλα πάντα στον επιχειρηματικό κόσμο, τις μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις», ανέφερε.



    ΣΧΟΛΙΑ