Τράπεζες

ΤτΕ: Σύμφωνα με τους κανόνες της Attica Bank η χορήγηση δανείου στον Παύλο Πολάκη!

Attica Bank


Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε η Τράπεζα της Ελλάδος αναφορικά με την υπόθεση του καταναλωτικού δανείου που έλαβε ο Παύλος Πολάκης από την Attica Βank, ύψους 100.000 ευρώ, προκειμένου να διαπιστωθεί αν τηρήθηκαν όλες οι απαραίτητες και νόμιμες διαδικασίες που προβλέπονται.

Στη σύσκεψη παρευρέθηκαν από την πλευρά της Attica Bank ο διευθύνων σύμβουλός της ,Θεόδωρος Πανταλάκης, καθώς και ο επικεφαλής της επιτροπής πιστοδοτήσεων της τράπεζας, Γιάννης Τσακιράκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διεύθυνση Εποπτείας της Τράπεζα της Ελλάδος, η οποία πέρα από την ενημέρωση της ηγεσίας της Attica Bank έλαβε γνώση και για την ανακοίνωση της τράπεζας, εξέτασε όλα τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου δανεικού προϊόντος, το οποίο διαφημίζεται και στην ιστοσελίδα της Attica Bank. Όπως διαπιστώθηκε από την ΤτΕ, τα δάνεια δόθηκαν σύμφωνα με τα κριτήρια της Attica Bank  για το συγκεκριμένο προϊόν.

Όπως εξηγήθηκε τα δύο δάνεια συνολικού ύψους 100.000 ευρώ που έλαβε ο κ. Πολάκης δόθηκαν με επιτόκια 7% το πρώτο και 8% το δεύτερο. Παράλληλα, μιας και ο κ. Πολάκης είναι βουλευτής, ακολουθήθηκε για την έγκριση του δανείου η αυστηρότερη διαδικασία. Το δάνειο εγκρίθηκε από την ανώτατη επιτροπή πιστοδοτήσεων της Attica Bank, όπως ορίζεται για περιπτώσεις πολιτικών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από ανώτατα στελέχη της τράπεζας, δόθηκαν οι αμοιβαίες εξηγήσεις, και το θέμα θεωρείται λήξαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Έρευνα της ΤτΕ σε Attica Bank για το δάνειο στον Παύλο Πολάκη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίθεση Πολάκη σε Στουρνάρα: «Καλώς τον αρχιτραπεζίτη, έχεις άγχος, είναι ολοφάνερο»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η αστεία απάντηση της Attica Bank για τα δάνεια του Πολάκη


ΣΧΟΛΙΑ