ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την περίοδο Ιανουαρίου-Ιουλίου 2025, το ταμειακό αποτέλεσμα της κεντρικής διοίκησης παρουσίασε πλεόνασμα 1.859 εκατ. ευρώ, έναντι πλεονάσματος 338 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2024, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τραπέζης της Ελλάδος.
Κατά την περίοδο αυτή, τα έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού διαμορφώθηκαν σε 40.827 εκατ. ευρώ, από 37.523 εκατ. ευρώ πέρυσι. Όσον αφορά τις δαπάνες του τακτικού προϋπολογισμού, αυτές διαμορφώθηκαν σε 36.645 εκατ. ευρώ, από 34.256 εκατ. ευρώ την περίοδο Ιανουαρίου-Ιουλίου 2024.
Διαβάστε επίσης:
Alpha Bank: Ευρεία συμμετοχή στον πρώτο κύκλο των workshops για το Trade Finance
Εθνική Τράπεζα: Αγορά 300.000 ιδίων μετοχών από 7/8 έως 14/8/2025
CrediaBank: Πώς θα χρηματοδοτηθεί η εξαγορά της HSBC Μάλτας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εσθονία: Νέες απαγορεύσεις εισόδου σε Ρώσους που έχουν πολεμήσει στην Ουκρανία
- Δολάριο: Έτοιμο να ανακόψει την πτώση τριών εβδομάδων, καθώς τερματίζεται το ράλι του χρυσού και το γεν υποχωρεί
- Κρήτη: Δύο σεισμικές δονήσεις μέσα σε λίγα λεπτά
- Τραμπ: Διέγραψε το βίντεο που δείχνει τους Ομπάμα ως πιθήκους – «Υπάλληλος το ανέβασε κατά λάθος»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.