ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με σκοπό τη διευκόλυνση των εμπορικών συναλλαγών και την αναβάθμιση της ποιότητας των τραπεζογραμματίων 5 ευρώ και 10 ευρώ σε κυκλοφορία, η Τράπεζα της Ελλάδος διαθέτει στο κοινό, φυσικά και νομικά πρόσωπα, καινούργια τραπεζογραμμάτια των 5 ευρώ και 10 ευρώ με ανταλλαγή άλλων τραπεζογραμματίων ευρώ.
Η υπηρεσία της ανταλλαγής παρέχεται από το Κεντρικό Κατάστημα και τα Υποκαταστήματα της Τράπεζας της Ελλάδος και υπό προϋποθέσεις δεν επιβαρύνεται με τέλος ή προμήθεια συναλλαγής.
Διαβάστε επίσης
Γιατί είναι hot ο κλάδος της υγείας στο ταμπλό του Χρηματιστηρίου – Τι δείχνει η ανάλυση της Τράπεζας της Ελλάδος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ευρωπαϊκές εταιρείες: Αποτελέσματα καλύτερα των προβλέψεων – Οι θετικές εκπλήξεις, οι αμυντικοί κλάδοι και οι χαμένοι των δασμών
- F1 Μαϊάμι: Ο Πιάστρι έγραψε ιστορία
- Τουρκία: Υποχώρησε ελαφρώς στο 37,9% ο πληθωρισμός τον Απρίλιο – Νέες απώλειες για τη λίρα
- Εθνική Τράπεζα Κύπρου: Με ισχυρή ανάπτυξη και σημαντικά κέρδη κλείνει το 2024
