ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα θέματα των αλλαγών στον εξωδικαστικό μηχανισμό, του νόμου Κατσέλη και συνολικότερα τα κόκκινα δάνεια είναι στην ατζέντα της συνάντησης της Παρασκευής του υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Γιάννη Δραγασάκη με το προεδρείο της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών. Η συνάντηση έχει προγραμματιστεί για τις 10 το πρωί στο πλαίσιο των τακτικών συναντήσεων της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών με τον υπουργό Οικονομίας.
Η συνάντηση αποκτά σημασία, καθώς είναι η πρώτη μετά την ανακοίνωση των stress test των τραπεζών, η επιτυχής ολοκλήρωση των οποίων ανοίγει το δρόμο για την αποτελεσματικότερη διαχείριση των κόκκινων δανείων. Το προεδρείο της Ένωσης θα καταθέσει στον υπουργό Οικονομίας τις προτάσεις του για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο νόμο Κατσέλη στο πλαίσιο και της τέταρτης αξιολόγησης, αλλά και των αλλαγών στον εξωδικαστικό μηχανισμό προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες ρύθμισης των οφειλών από τις επιχειρήσεις τα αιτήματα των οποίων λιμνάζουν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα.
Στην ατζέντα της αυριανής συνάντησης είναι επίσης θέματα προμηθειών και συναλλαγών, καθώς και θέματα καταναλωτή.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κερδοφόρο το α΄ τρίμηνο για την Τράπεζα Πειραιώς: Στα 32 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη στην Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επενδύσεις 4 δισ. ευρώ στο μικροσκόπιο των ελληνικών ΑΕΕΑΠ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Με δικά του κεφάλαια έως 100 εκατ. ευρώ χρηματοδοτεί ο Τέλης Μυστακίδης την κατασκευή του γηπέδου του ΠΑΟΚ
- Γιάννης Κούστας: Νέο δικαστικό ραντεβού με την πρώην σύζυγο για την υπεξαίρεση του αυθεντικού Σαγκάλ – Τι λένε οι δικηγόροι τους στο mononews
- Ά. Γεωργιάδης: Κίνηση – ματ με την αποστολή φαρμάκων κατ’ οίκον – Πάνω από 800 τα αιτήματα
- Οι αγορές συνεχίζουν το ράλι καθώς αναμένουν να ξεκαθαρίσει το τοπίο στη Μέση Ανατολή
