ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Τράπεζα Πειραιώς προχωρά στην έκδοση ενός νέου πενταετούς ομολόγου Tier 1 με σκοπό την άντληση 400 εκατομμυρίων ευρώ.
Το ομόλογο θα έχει διάρκεια 5,5 ετών και δεν θα διαθέτει δικαίωμα ανάκλησης, με την ημερομηνία διακανονισμού να ορίζεται για την 30η Ιουνίου 2025.
Οι προσφορές ξεπέρασαν τα τρία δισεκατομμύρια ευρώ με το επιτόκιο να διαμορφώνεται στο 6,75%.
Η πιστοληπτική διαβάθμιση του ομολόγου από τους διεθνείς οίκους αξιολόγησης είναι ως εξής: από την Moody’s Ba1 (σταθερό), από την S&P BB- (σταθερό) και από την Fitch BB+ (θετική προοπτική).
Στους bookrunners περιλαμβάνονται οι Barclays, BofA, Deutsche Bank, Goldman Sachs, Nomura και UBS.
Διαβάστε επίσης
Η THEON εξασφαλίζει νέες παραγγελίες ύψους €50 εκατ. περίπου, στοχεύοντας σε ετήσια έσοδα €430 εκατ.
Χρυσός: Υποχωρούν οι τιμές στην Ασία εν αναμονή απάντησης της Τεχεράνης στο χτύπημα των ΗΠΑ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λεωφορεία: Από μέρα σε μέρα η ανακοίνωση των ονομάτων που θα φοιτήσουν στη Σχολή Οδηγών της ΟΣΥ
- ΔΕΗ: Τα πάνω κάτω στην αγορά φέρνει η κίνηση ματ του Γώργου Στάσση με το μπλε τιμολόγιο
- Γραμμή 1: Θέμα ημερών η εμπορική λειτουργία του πρώτου ανακατασκευασμένου συρμού – Πότε θα παραδοθούν οι υπόλοιποι
- Star Bulk (Πέτρος Παππάς): Όλα τα μυστικά για το dual listing στην Αθήνα, την ΑΜΚ των 100 εκατ. ευρώ και τη σημασία για τους Έλληνες επενδυτές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.