Τράπεζες

Παγκρήτια Τράπεζα: Αποδεκτή η παραίτηση της Χρ. Παπαδοπούλου – Για προσωπικούς λόγους

  • NewsRoom

Χρυσάνθη Παπαδοπούλου, Ανώτερη Γενική Διευθύντρια της Παγκρήτιας τράπεζας


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας έκανε δεκτή την παραίτηση της Χρυσάνθης Παπαδοπούλου

H Παγκρήτια Τράπεζα ανακοινώνει ότι το Διοικητικό Συμβούλιο έκανε αποδεκτή στη συνεδρίαση της 4ης Δεκεμβρίου 2020 την παραίτηση της κας Χρυσάνθης Παπαδοπούλου από τη θέση της Ανώτερης Γενικής Διευθύντριας της Τράπεζας, για λόγους προσωπικούς.

Η κυρία Παπαδοπούλου συνεχίζει προσωρινά να ασκεί τα καθήκοντά της, μέχρι την εξεύρεση νέου στελέχους. Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαρίστησε θερμά την κα Παπαδοπούλου, η οποία προσέφερε πολύτιμες υπηρεσίες σε μια σημαντική περίοδο για την Παγκρήτια Τράπεζα και το μετασχηματισμό της.

Όπως τόνισε ο Πρόεδρος της Τράπεζας, κ. Γιώργος Κουρλετάκης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου, η κα Παπαδοπούλου αποτελεί κομμάτι της οικογένειας της Παγκρήτιας, καθώς καθοδήγησε την πορεία της Τράπεζας, ώστε αυτή να εξελιχθεί σε ένα σύγχρονο και καινοτόμο πιστωτικό ίδρυμα.

«Στη Χρυσάνθη Παπαδοπούλου οφείλονται πολλά από τα σημαντικά που επιτεύχθηκαν στην Παγκρήτια Τράπεζα», δηλώνει ο κ. Μιχάλης Σάλλας, ως Πρόεδρος της Lyktos Participations, Στρατηγικού Επενδυτή της Παγκρήτιας.

Ο κ. Σάλλας ευχαρίστησε θερμά την κα Παπαδοπούλου για τη σημαντική προσφορά της.

Διαβάστε ακόμη:

Παγκρήτια Τράπεζα: Εγγραφή στο e-banking, τώρα και από απόσταση

Παγκρήτια Τράπεζα: Στο πλευρό των επιχειρήσεων με συμμετοχή στο Ταμείο Εγγυοδοσίας

Ο Γιώργος Ξυφαράς νέος CFO στην Παγκρήτια Τράπεζα

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση


ΣΧΟΛΙΑ