• Τράπεζες

    Παγκρήτια Τράπεζα: Νέα θυγατρική με υπηρεσίες factoring από τον Ιανουάριο του 2024

    • NewsRoom
    Αντώνης Βαρθολομαίος, CEO της Παγκρήτιας Τράπεζας

    Αντώνης Βαρθολομαίος, CEO της Παγκρήτιας Τράπεζας


    Το «Πράσινο φως» έδωσε η Τράπεζα της Ελλάδος για την εκκίνηση της λειτουργίας της νέας εταιρίας της Παγκρήτιας Τράπεζας από Ιανουάριο του 2024, η οποία θα εξειδικευθεί στο factoring.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η θυγατρική θα πλαισιωθεί από έμπειρα στελέχη της αγοράς του factoring και θα παρέχει το σύνολο των προϊόντων και υπηρεσιών factoring που αφορούν σε εγχώριες και διεθνείς συναλλαγές.

    Οι συγκεκριμένες υπηρεσίες παρέχονται ήδη στο εσωτερικό της τράπεζας. Ωστόσο, με την ίδρυση της θυγατρικής εταιρείας, η Παγκρήτια ικανοποιεί έναν στρατηγικό της στόχο, που είναι η αναβάθμιση του επιπέδου εξυπηρέτησης των αναγκών της αγοράς.

    Η νέα υπηρεσία θα παρέχεται συνδυαστικά με τα υπόλοιπα προϊόντα Επιχειρηματικής Τραπεζικής της Παγκρήτιας, με σκοπό την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη κάλυψη των αναγκών των πελατών.

    Η υπηρεσία αποτελεί τμήμα του συνολικού μετασχηματισμού της Παγκρήτιας Τράπεζας με σταθερό στόχο τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού και πελατοκεντρικού τραπεζικού οργανισμού.

    Σημειώνεται ότι οι υπηρεσίες factoring χρησιμοποιούνται από τις επιχειρήσεις, με στόχο τη γρήγορη άντληση κεφαλαίων κίνησης και διαχείρισης των απαιτήσεων τους.

    Διαβάστε επίσης: 

    Γ. Ζαββός: Θα δημιουργήσουμε Ταμείο Μικροχρηματοδότησης για γυναικεία επιχειρηματικότητα

    Τράπεζα Ηπείρου: Νέα λειτουργία στην εφαρμογή mobile banking

    ΤτΕ: Νέα αύξηση της «ψαλίδας» στα επιτόκια δανείων και καταθέσεων τον Οκτώβριο



    ΣΧΟΛΙΑ