• Τράπεζες

    Optima bank: Ανοίγει νέα καταστήματα η τράπεζα του Ομίλου Βαρδινογιάννη

    • NewsRoom

    Εξωτερική όψη καταστήματος


    Νέα καταστήματα σε Εύοσμο, Ν. Ιωνία και Περιστέρι – Παρελθόν το χαρτί για την τράπεζα με την αξιοποίηση της τεχνολογίας

    23 υψηλής αισθητικής και κυρίως φιλόξενα καταστήματα θα αριθμεί μέχρι το τέλος Οκτωβρίου η Optima bank.

    Η νέα τράπεζα υποδέχθηκε το φθινόπωρο με 2 νέα καταστήματα: στον Εύοσμο, που αποτελεί το τρίτο κατά σειρά του δικτύου της στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης και στη Νέα Ιωνία Αττικής. Το αμέσως προσεχές διάστημα η Optima bank θα διευρύνει την παρουσία της στην Αττική, με τη λειτουργία καταστήματος και στο Περιστέρι.

    Σε λιγότερο από έναν χρόνο από τη λειτουργία του πρώτου της καταστήματος, η Optima bank έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα σύγχρονο δίκτυο καταστημάτων πάνω στο οποίο βασίζει τη διαφορετική, βέλτιστη τραπεζική εμπειρία που παρέχει σε κάθε επαφή με τους πελάτες της.

    Δίνοντας έμφαση στην άνεση, την ιδιωτικότητα και την ταχύτητα, η Optima bank συνεχίζει την υλοποίηση του αναπτυξιακού της σχεδίου, εμπλουτίζοντας το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων και υπηρεσιών της προς ιδιώτες και επιχειρήσεις. Με σύμμαχο την τεχνολογία και πάντα με γνώμονα τη δημιουργία συνθηκών βιώσιμης ανάπτυξης, η Optima bank αφήνει οριστικά πίσω της τη χρήση χαρτιού. Μέσα από τη χρήση tablet και ψηφιακής υπογραφής σε κάθε συναλλαγή, η τράπεζα εγκαινιάζει ένα paperless οικοσύστημα, με στόχο ένα μέλλον πιο φιλικό για το περιβάλλον.

    Ο κ. Δημήτρης Κυπαρίσσης, CEO της Optima bank, δήλωσε σχετικά:

    «Σε μια κρίσιμη περίοδο για τη χώρα, συνεχίζουμε να αναπτυσσόμαστε με αισιοδοξία, μέσα από σταθερά, σίγουρα βήματα. Με στόχο να παρέχουμε αυτό που πραγματικά αναζητούν σήμερα οι επιχειρήσεις και οι ιδιώτες από μια τράπεζα, η Optima bank εξελίσσεται διαρκώς, επενδύοντας σε ένα καλύτερο μέλλον για την Ελλάδα, την Οικονομία, τις επιχειρήσεις».

    Τα μοντέρνα γραφεία εξυπηρέτησης της Optima bank

     Διευθύνσεις νέων καταστημάτων:

    – Νέα Ιωνία (Αττικής): Λεωφόρος Ηρακλείου 346

    – Εύοσμος: 28ης Οκτωβρίου 31

    – Περιστέρι: Παναγή Τσαλδάρη 16-20

    Εσωτερικό καταστήματος Optima bank

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ