• Τράπεζες

    Intrum Hellas: Υπογραφή της πρώτης Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας

    • NewsRoom
    Γεωργακόπουλος (Intrum): Χρειάζονται διαχειριστές απαιτήσεων με υψηλή εξειδίκευση

    Γ. Γεωργακόπουλος, CEO Intrum


    Την πρώτη Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας (ΕΣΣΕ) της Intrum Hellas ΑΕΔΑΔΠ, διετούς διάρκειας, υπέγραψε η Διοίκηση της εταιρίας με τον Σύλλογο των εργαζομένων.

    Εναρμονισμένη με τα πρότυπα του σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος αλλά και τις αξίες του ομίλου Intrum, η ΕΣΣΕ εστιάζει στη διαρκή βελτίωση της εργασιακής καθημερινότητας, τις ευκαιρίες και τα μέσα ανάπτυξης των δεξιοτήτων των εργαζομένων, καθώς και στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της εταιρίας.

    Με αφορμή την υπογραφή της ΕΣΣΕ, ο Διευθύνων Σύμβουλος Intrum Ελλάδος, κ. Γιώργος Γεωργακόπουλος δήλωσε:

    «Η Intrum Hellas συμπληρώνει αυτές τις ημέρες δύο χρόνια λειτουργίας. Δύο χρόνια ιδιαίτερα, με πολλές και πρωτόγνωρες προκλήσεις για το σύνολο της οικονομίας, πόσο μάλλον για μια εταιρία στο ξεκίνημά της. Στο σύντομο και ιδιαίτερο αυτό χρονικό διάστημα έχουμε να επιδείξουμε σημαντικά επιτεύγματα, τα οποία φυσικά δεν θα ήταν εφικτά χωρίς την πολύτιμη συμβολή των ανθρώπων μας.

    Οι άνθρωποί μας είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της επιτυχίας μας και αποδεικνύουν καθημερινά τη δέσμευσή τους μέσω της σημαντικής προσπάθειας που καταβάλλουν αλλά και της θετικής διάθεσης που επιδεικνύουν σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον. Είναι λοιπόν αυτονόητη προτεραιότητα για εμάς να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εργασιακή καθημερινότητα σε όλα τα επίπεδα και να προσφέρουμε τα εργαλεία ανάπτυξης ώστε να εξελισσόμαστε διαρκώς ακολουθώντας τις βέλτιστες πρακτικές και τη δυναμική της εποχής.

    Η ΕΣΣΕ αποτελεί ένα ακόμα δείγμα έμπρακτης αναγνώρισης της στρατηγικής αυτής προτεραιότητας. Ένα θετικό αποτέλεσμα γόνιμου διαλόγου με τον Σύλλογο των εργαζομένων, που επισφραγίζει την εποικοδομητική μεταξύ μας συνεργασία και ενισχύει τις βάσεις για συνέχιση της επιτυχημένης πορείας της εταιρίας και της ανάπτυξης των εργαζομένων».

    Όμιλος Intrum

    Ο Όμιλος Intrum είναι πάροχος υπηρεσιών διαχείρισης απαιτήσεων με παρουσία σε 25 αγορές. Η Intrum βοηθά τις εταιρίες στη βελτίωση των ταμειακών ροών και της μακροπρόθεσμης κερδοφορίας τους, προσφέροντας εξειδικευμένες λύσεις βιωσιμότητας. Αποστολή της εταιρίας είναι η εξασφάλισή της υποστήριξης  που χρειάζεται να λάβουν οι οφειλέτες ώστε να εξυπηρετήσουν ομαλά τις υποχρεώσεις τους. Η Intrum έχει 10.000 αφοσιωμένους επαγγελματίες που εξυπηρετούν περίπου 80.000 εταιρίες. Το 2020, τα έσοδα ανήλθαν σε 16,85 δισ. SEK. Η Intrum έχει την έδρα της στη Στοκχόλμη της Σουηδίας και η μετοχή της είναι εισηγμένη στο Xρηματιστήριο Nasdaq της Στοκχόλμης. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.intrum.com.



    ΣΧΟΛΙΑ