• Τράπεζες

  Eurobank: Όλο το πρόγραμμα της εθελούσιας εξόδου – Αναλυτικά οι όροι και τα ποσά της αποζημίωσης

  • NewsRoom
  Φωκίων Καραβίας, CEO Eurobank

  Φωκίων Καραβίας, CEO Eurobank


  Σε ισχύ τίθεται από σήμερα το  νέο πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου της Eurobank

  Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της τράπεζας το δικαίωμα συμμετοχής ορίζεται έως τις 26 Φεβρουαρίου και η αποζημίωση προβλέπεται μεταξύ 160.000 και 180.000 ευρώ.

  Υπενθυμίζεται πως με βάση τα στοιχεία 9μήνου του 2023 η τράπεζα διέθετε 6.282 άτομα προσωπικό (10.577 σε επίπεδο Ομίλου) έναντι 6.444 το ίδιο διάστημα του 2022 και 269 καταστήματα από 274 στα τέλη Σεπτεμβρίου του 2022.

  Η συμμετοχή στο Πρόγραμμα είναι προαιρετική.

  ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΘΕΛΟΥΣΙΑΣ ΕΞΟΔΟΥ ΤΗΣ EUROBANK

  Οι συμμετέχοντες στο Πρόγραμμα, καλούνται να επιλέξουν μεταξύ των παρακάτω παροχών:

  1. ΕΦΑΠΑΞ

  Παροχή ενός συνολικού ποσού (Εφάπαξ), που θα καταβληθεί σε προκαθορισμένη ημερομηνία και πάντως όχι αργότερα από την ημερομηνία αποχώρησής τους

  2. ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ 2 ΕΤΩΝ

  Παροχή μιας σταδιακής μηνιαίας καταβολής μικτών μισθών και απόδοση των αντίστοιχων εργοδοτικών εισφορών στους ασφαλιστικούς φορείς για τα επόμενα 2 έτη λαμβάνοντας παράλληλα Αναγκαστική Άδεια για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα πλέον ενός εφάπαξ ποσού (ποσοστό επί του Εφάπαξ ποσού) που θα καταβληθεί με την έναρξη της Αναγκαστικής Άδειας.

  3. ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ 5 ΕΤΩΝ

  Αποκλειστικά οι Εργαζόμενοι/ Δικηγόροι που είναι γεννημένοι πριν την 01.01.1972, και όσοι ανήκουν στις Μονάδες της παραγράφου 3.Α.4. (ανεξαρτήτως ηλικίας) θα έχουν την εξής επιπλέον επιλογή:

  Παροχή σταδιακής μηνιαίας καταβολής μικτών μισθών και απόδοση των αντίστοιχων εργοδοτικών εισφορών στους ασφαλιστικούς φορείς για τα επόμενα 5 έτη λαμβάνοντας παράλληλα Αναγκαστική Άδεια για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα πλέον ενός εφάπαξ ποσού (ποσοστό επί του Εφάπαξ ποσού) που θα καταβληθεί με την έναρξη της Αναγκαστικής Άδειας.

  4. ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ 7 ΕΤΩΝ ΥΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

  Αποκλειστικά οι Εργαζόμενοι (εξαιρούνται οι Δικηγόροι και οι Εργαζόμενοι που βρίσκονται ήδη σε καθεστώς μερικής απασχόλησης) που είναι γεννημένοι πριν την 01.01.1972, και όσοι ανήκουν στις Μονάδες της παραγράφου 3.Α.4. (ανεξαρτήτως ηλικίας) θα έχουν την εξής επιπλέον επιλογή:

  Παροχή σταδιακής μηνιαίας καταβολής μικτών μισθών και απόδοση των αντίστοιχων εργοδοτικών εισφορών στους ασφαλιστικούς φορείς για τα επόμενα 7 έτη λαμβάνοντας παράλληλα Αναγκαστική Άδεια για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα πλέον ενός εφάπαξ ποσού (ποσοστό επί του Εφάπαξ ποσού) που θα καταβληθεί με την έναρξη της Αναγκαστικής Άδειας, και ένταξη σε καθεστώς μερικής απασχόλησης (5 ωρών ημερησίως, ήτοι 25 ωρών εβδομαδιαίως).

  Διαβάστε επίσης

  J.P. Morgan: Ποντάρει στις ελληνικές τράπεζες παρά την άνοδο [γραφήματα]

  Eurobank: Το νέο πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου – Στα 160.000 ευρώ η αποζημίωση

  Οι ξένοι «σκουπίζουν» την προσφορά σε ΔΑΑ, ΔΕΗ, Eurobank, Αlpha, roadshow της Ιντραλότ στο Λονδίνο και η σειρά της Πειραιώς  ΣΧΟΛΙΑ