ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε αναπροσαρμογές των επιτοκίων της από τις 12 Μαΐου προχωρά η Eurobank.
Αναλυτικά η Eurobank ανακοίνωσε πως προβαίνει σε αναπροσαρμογές επιτοκίων οι οποίες θα ισχύσουν από Τρίτη, 12/05/2020 και έχουν ως ακολούθως:
I. ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ
Τα επιτόκια καταθέσεων πρώτης ζήτησης (ταμιευτήρια, τρεχούμενοι και όψεως) μειώνονται κατά 0,02 της μονάδας (2 μονάδες βάσης) κατά μέσον όρο.
II. ΔΑΝΕΙΑ
Το Βασικό Επιτόκιο Επαγγελματικής Στέγης δανείων Μικρών Επιχειρήσεων μειώνεται κατά 0,05 της μονάδας (5 μονάδες βάσης).
Η αναλυτική ενημέρωση για τα επιτόκια είναι διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα καθώς και στην ιστοσελίδα της Eurobank.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Rontis: Τα 90 χρόνια οικογενειακής παράδοσης, οι νέες επενδύσεις και η αλλαγή σκυτάλης
- Θ. Τρύφων (ELPEN): Το όραμα για το Athens Life Park, το πλάνο για τις ΗΠΑ, τα funds και η Κερατέα
- e-ΕΦΚΑ: Τέλος στην ετήσια εκκαθάριση εισφορών από το 2027 για 350.000 ασφαλισμένους
- Γιατί το Μέγαρο Μαξίμου «τράβηξε» το αυτί του Φρέντη Μπελέρη;
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.