ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Πράσινο» φως από την Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ) για τη λειτουργία υποκαταστημάτων στην Ελλάδα στις δύο μεγαλύτερες τράπεζες της Κίνας, Bank of China και Industrial and Commercial Bank of China
Συγκεκριμένα, η Τράπεζα της Ελλάδος, με το από 31 Οκτωβρίου 2019 έγγραφο της Διεύθυνσης Εποπτείας Πιστωτικού Συστήματος (ΔΕΠΣ), ενημέρωσε το Υπουργείο Ανάπτυξης για την εγκατάσταση στην Ελλάδα υποκαταστήματος της Bank of China (Europe) Luxembourg.
Η ημερομηνία έναρξης εργασιών του υποκαταστήματος είναι η 1η Νοεμβρίου 2019 και η διεύθυνση εγκατάστασής του είναι Λεωφόρος Μεσογείων 2, στην Αθήνα.
Επίσης, στις 25 Οκτωβρίου 2019 η Τράπεζα της Ελλάδος ενημέρωσε την Industrial and Commercial Bank of China (Europe) S.A., με έδρα το Λουξεμβούργο, ότι μπορεί να εγκατασταθεί στην Ελλάδα με Γραφείο Αντιπροσωπείας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συναγερμός για βόμβα σε πτήση από Δουβλίνο προς Ρώμη – Αναγκαστική προσγείωση στη Γαλλία
- Alpha Bank: Το μεγάλο στοίχημα του Ψάλτη για το 2030 – Κέρδη 1,4 δισ. και πάνω από €4 δισ. για διανομές σε επενδυτές και μετόχους
- Μπακογιάννη: Ζήτησε συγγνώμη για το «κλείστο, πουλάκι μου το στόμα σου» – «Έχασα την ψυχραιμία μου, έκανα λάθος»
- Paul Hastings: Συνεχίζει την διεθνή της επέκταση με την πρόσληψη του διεθνώς αναγνωρισμένου δικηγόρου Ορέστη Ομράν στις Βρυξέλλες και το Λονδίνο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.