• Τράπεζες

    Επίθεση Καρώνη (VIVA WALLET) κατά DECA: Οι μπιντέδες, ο Δασκαλόπουλος και οι αποτυχημένοι τραπεζίτες

    WarningExclamation mark in a circleΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
    Οι μπιντέδες, ο Δασκαλόπουλος και οι αποτυχημένοι τραπεζίτες- Μύδροι Καρώνη κατά DECA

    Χάρης Καρώνης


    Ο Χάρης Καρώνης ποτέ δεν έκρυψε τη δυσαρμονία στις σχέσεις του με τη DECA, εξάλλου την έχει εκφράσει επανειλημμένα στα social media.

    Και σε πρόσφατη επικοινωνία μαζί του για το χρυσό deal με την JP Morgan CHASE, όταν η συζήτηση ήρθε στις υπεραξίες που εισέπραξαν οι μέτοχοι της μειοψηφίας, για την DECA ήταν ιδιαίτερα οξύς.

    – Η φράση μου είναι, και  γράψτε το όπως το λέω δεν έχω κανένα πρόβλημα, ο Δασκαλόπουλος δεν  είναι επιχειρηματίας ασχολείται με μπιντέδες ως έργα τέχνης  και ως εκ τούτου το fund του το μανατζάρουν ένα σύνολο από αποτυχημένους τραπεζίτες  και investment bankers οι οποίοι θα έπρεπε να έχουν συνταξιοδοτηθεί εδώ και χρόνια.

    Από την αρχή υπήρχε αυτή η δυσαρμονία στις σχέσεις του Χάρη Καρώνη με τον επικεφαλής της DECA Νίκο Κούλη. Φάνηκε και πάλι ξεκάθαρα, όταν  πριν από λίγες μέρες  ο ισχυρός άνδρας της Viva δημοσιοποίησε  tweet που αναφερόταν  σε προηγούμενο δημοσιευμα του mononews.gr.

    Τώρα ο Χάρης Καρώνης σηκώνει ξανά το γάντι και όσα λέει σαφώς και προκαλούν.

    Δεν κρύβει τη δυσαρέσκειά του για τους χειρισμούς της DECA και μου είπε χαρακτηριστικά:

    Γράψτε το όπως το λέω, δεν έχω κανέναν πρόβλημα. «Ο Δασκαλόπουλος δεν  είναι επιχειρηματίας ασχολείται με μπιντέδες ως έργα τέχνης  και ως εκ τούτου το fund του το μανατζάρουν ένα σύνολο από αποτυχημένους τραπεζίτες  και investment bankers οι οποίοι θα έπρεπε να έχουν συνταξιοδοτηθεί εδώ και χρόνια».

    Σκληρή γλώσσα προκλητική δήλωση, όμως  πριν προχωρήσουμε στη δημοσίευση της επικοινωνήσαμε με τον κ. Νίκο Κούλη.

    Ευθύς εξ αρχής και πριν προλάβω να τον ενημερώσω για τη δήλωση του κ. Καρώνη,   ο κ. Κουλης δήλωσε «λόγω της συμφωνίας για 10 μέρες δεν μπορώ να μιλήσω». Ίδια ήταν η απάντηση του και όταν τον ενημερώσαμε για τους χαρακτηρισμούς.

    Οι δύο τους, ο Χάρης Καρώνης και ο Νίκος Κούλης δεν ταιριαζαν ως προσωπικότητες, ως χαρακτήρες.

    Παιδί της τεχνολογίας ο Χάρης, με τζιν παντελόνι και φούτερ, τραπεζίτης με κοστούμι ο Νίκος. Κοινό σημείο αναφοράς, ανάμεσα στους δύο,  πέραν των κεφαλαίων,  δεν υπήρχε.

    Και ίσως ο Χάρης να μην μπορεί να «χωνέψει» ότι οι «ντεκάδες» που δεν πίστεψαν το όνειρο του, κέρδισαν από τη  Viva τεράστια υπεραξία δεκαπλασιάζοντας τα κεφάλαια που επένδυσαν στην εταιρεία τον Ιανουάριο του 2018.

    Διαβάστε επίσης

    Η JP Morgan λανσάρει ψηφιακή τράπεζα στη Βρετανία με βλέψεις και στην Ευρώπη

    Οι τρεις λόγοι που έφεραν την JP Morgan στη Viva Wallet με το χρυσό deal των 2 δισ. ευρώ

    Αποκαλυπτικό – Χάρης Καρώνης στο mononews: θα γίνουμε τρεις φορές μεγαλύτεροι – Όλη η συμφωνία Viva-JP Morgan



    ΣΧΟΛΙΑ