Τράπεζες

Ελένη Βρεττού για Ελληνικό: Η Τράπεζα Πειραιώς παρούσα σε όλα τα στρατηγικού χαρακτήρα έργα

  • NewsRoom

H κα. Έλενα Βρεττού, Executive General Manager, Chief of Corporate & Investment Banking της Piraeus Bank


«Η Τράπεζα Πειραιώς, η μεγαλύτερη Τράπεζα στη χώρα, είναι παρούσα σε όλα τα στρατηγικού χαρακτήρα έργα που δίνουν προστιθέμενη αξία στην ελληνική οικονομία και συμβάλλουν στη βιώσιμη ανάπτυξή της», αναφέρει σε δήλωσή της η Ελένη Βρεττού, Ανώτερη Γενική Διευθύντρια Εταιρικής και Επενδυτικής Τραπεζικής της Τράπεζας Πειραιώς, με αφορμή τη μεταβίβαση των μετοχών της Ελληνικό Α.Ε., από το ΤΑΙΠΕΔ στην «HELLINIKON GLOBAL I SA», θυγατρική της Lamda Development.

«Στηρίζουμε έμπρακτα το εμβληματικό έργο του Ελληνικού, το οποίο αποτελεί το μεγαλύτερο έργο αστικής ανάπλασης της Ευρώπης και θα δημιουργήσει χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας», προσθέτει η κα Βρεττού. «Η συμβολή μας στη χρηματοδότηση της Lamda Development αναδεικνύει τον πρωταγωνιστικό ρόλο μας στις σύνθετες  χρηματοδοτήσεις υποδομών και έργων ανάπτυξης ακίνητης περιουσίας με κριτήρια ESG», καταλήγει.

Υπενθυμίζεται ότι η Τράπεζα Πειραιώς ήταν Διοργανωτής και Ανάδοχος του Κοινοπρακτικού τραπεζικού δανεισμού της «Lamda Development A.E.» και των θυγατρικών της.

Διαβάστε επίσης:

Έπεσαν οι υπογραφές για το μεγάλο έργο στο Ελληνικό – Οδ. Αθανασίου: Ιστορική ημέρα για τη Lamda Development

Ελένη Βρεττού (Τρ. Πειραιώς): Η Ελλάδα έχει αναδειχθεί σε επενδυτικό προορισμό πρώτης γραμμής

Ελένη Βρεττού (Τράπεζα Πειραιώς): «Πράσινος» ο νέος τρόπος αξιολόγησης και χρηματοδότησης των επενδύσεωνΣΧΟΛΙΑ