• Τράπεζες

    Εγκαινιάστηκε το πρότυπο Κατάστημα της Παγκρήτιας Τράπεζας στο Ηράκλειο

    Στα εγκαίνια του νέου πρότυπου καταστήματος της Παγκρήτιας Τράπεζας

    Στα εγκαίνια του νέου πρότυπου καταστήματος της Παγκρήτιας Τράπεζας


    Τα εγκαίνια του νέου πρότυπου καταστήματος της Παγκρήτιας Τράπεζας πραγματοποιήθηκαν παρουσία του Σεβασμιοτάτου Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ευγένιου, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, οι Αντιδήμαρχοι Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών καθώς και Αναπτυξιακού Προγραμματισμού του Δήμου Ηρακλείου κκ. Μαρία Καναβάκη και Γιώργος Σισαμάκης, εκπρόσωποι της Διοίκησης, στελέχη, εργαζόμενοι, καθώς και πολλοί επιχειρηματικοί πελάτες και μέτοχοι της Τράπεζας.

    Στην αναπτυξιακή προοπτική της Παγκρήτιας αναφέρθηκε ο Σεβασμιότατος κατά τη διάρκεια της σύντομης ομιλίας του στα εγκαίνια.

    Στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Τράπεζας κ. Δημήτρης Δημόπουλος αναφέρθηκε στη σημαντική απόφαση της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου που εγκρίθηκε νωρίτερα από τη Γενική Συνέλευση των Μετόχων. Χαρακτήρισε την απόφαση αυτή σταθμό για τη μελλοντική πορεία της Τράπεζας, καθώς δημιουργεί τις προϋποθέσεις για τη θεμελίωση μιας διακριτής θέσης της Παγκρήτιας στην τραπεζική αγορά, με διευρυμένες δυνατότητες και έντονη παρουσία. Ταυτόχρονα απηύθυνε ισχυρό κάλεσμα στους Μετόχους για τη συμμετοχή τους στην Αύξηση.

    «Η Παγκρήτια Τράπεζα αλλάζει σελίδα. Εξελίσσεται, μεγαλώνει, εκσυγχρονίζεται, φιλοδοξεί να υπηρετήσει ακόμη αποτελεσματικότερα το ρόλο της, τη στήριξη της οικονομίας και των πελάτων της, σε τοπικό αλλά και ευρύτερο επίπεδο» επεσήμανε μεταξύ άλλων ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας κ. Αντώνης Βαρθολομαίος, τονίζοντας ότι το αναβαθμισμένο λειτουργικό μοντέλο εξυπηρέτησης στοχεύει στην αποτελεσματική ανταπόκριση στις ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών και στην παροχή της καλύτερης δυνατής τραπεζικής εμπειρίας.

    Το Κατάστημα της Λ. Δημοκρατίας αποτελεί πρότυπο της νέας φιλοσοφίας που σταδιακά η Παγκρήτια Τράπεζα εφαρμόζει στο Δίκτυό της, η οποία συνδυάζει την εξυπηρέτηση των πελατών στον χώρο του καταστήματος, με τις εξελιγμένες δυνατότητες που προσφέρουν τα ψηφιακά μέσα.

    Παγκρήτια Τράπεζα
    Στα εγκαίνια του νέου πρότυπου καταστήματος της Παγκρήτιας Τράπεζας

    Στο πλαίσιο αυτό έχουν διαμορφωθεί διακριτοί χώροι που υποστηρίζουν αφενός τις παραδοσιακές τραπεζικές υπηρεσίες, αφετέρου τη δυνατότητα αυτοεξυπηρέτησης του πελάτη σε digital corner, ενώ παρέχεται συμβουλευτική διαχείριση των πελατειακών σχέσεων, ακόμη και απομακρυσμένα.

    Το νέο Κατάστημα είναι στελεχωμένο από εξειδικευμένο και άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό με επικεφαλής τον διευθυντή κ. Γιάννη Δραμουντάνη, στέλεχος με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία στον τραπεζικό τομέα.

    Διαβάστε επίσης:

    Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων: Εγκρίθηκε το συμφωνητικό για τη συγχώνευση με την Παγκρήτια Τράπεζα



    ΣΧΟΛΙΑ