ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Τράπεζα Πειραιώς ενημερώνει τους πελάτες της ότι σήμερα Δευτέρα, 6 και αύριο, 7 Απριλίου, μπορούν να καταθέτουν τη δήλωση αναστολής επιταγών ηλεκτρονικά μέσω της winbank.
Για τους πελάτες που δεν διαθέτουν winbank και που δεν μπορούν να εγγραφούν αυτή τη στιγμή στην υπηρεσία, θα δίνεται επιπρόσθετα, κατά τις δυο αυτές ημέρες, και η δυνατότητα υποβολής της σχετικής δήλωσης στο κατάστημα εξυπηρέτησής τους.
Η δυνατότητα αυτή δίνεται με βάση την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (άρθρο 2) της 30ης Μαρτίου 2020, η οποία προβλέπει αναστολή των προθεσμιών λήξης, εμφάνισης και πληρωμής επιταγών, συναλλαγματικών και γραμματίων σε διαταγή με ημερομηνία πληρωμής 31/03/2020 – 31/05/2020, επιχειρήσεων που, είτε έχουν αναστείλει τη δραστηριότητα τους, είτε έχουν πληγεί δραστικά από την πανδημία και ανήκουν σε ΚΑΔ, όπως αυτοί προσδιορίζονται και διαβιβάζονται στις τράπεζες από την ΑΑΔΕ.
Η δήλωση παράτασης προθεσμιών, που λήγει τα μεσάνυχτα της 7ης Απριλίου, μπορεί να γίνει εύκολα και γρήγορα, χωρίς επίσκεψη στο κατάστημα, μέσω της winbank.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα της Τράπεζας Πειραιώς.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η μίρλα του… Κολωνακίου, τα δύο «όχι» του Κ.Μ., η ομιλία και το Κογκρέσο, ο Χαφτάρ στην Αθήνα και μια πρόταση γάμου… αέρος
- Οι κορυφαίες γκαλερί της Αθήνας: 12 σταθμοί στην εικαστική σκηνή της Ελλάδας
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για ΑΒΑΞ, ΑΔΜΗΕ, ΔΑΑ, ΔΕΗ, Intracom, Quest, ΜΟΗ, ΠΛΑΘ, Φουρλής, Nike και Nvidia
- Ο Trump, οι δασμοί, οι μετοχές της Lululemon, και το παιχνίδι της Posh Spice – Το χρηματιστήριο, τα έσοδα, και η στρατηγική κάνουν πασαρέλα
