H Deutsche Bank ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι αναλαμβάνει ο Δημοσθένης Αρχοντίδης ως Chief Country Officer της τράπεζας στην Ελλάδα όπου θα ηγηθεί των δραστηριοτήτων επενδυτικής τραπεζικής στην Ελλάδα και την Κύπρο.
Ο Αρχοντίδης θα αναφέρεται στον Joerg Bongartz, CEO βόρειας και ανατολικής Ευρώπης, τον Πάνο Στεργίου, επικεφαλής των θεσμικών πελατών στην περιοχή ΕΜΕΑ και στον Henrik Johnsson, Co-Head των υπηρεσιών Global Capital Markets.
Ο Αρχοντίδης ανέλαβε την θέση στην Deutsche Bank επισήμως την 1η Οκτωβρίου.
Διαβάστε στην στήλη Wiseman: Οι νέες δουλειές του Δήμου Αρχοντίδη
Δείτε επίσης:
Παγκρήτια Τράπεζα: Δάνειο έως 20.000€ με επιτόκιο 2,9% για τους σεισμόπληκτους
Γιάννης Στουρνάρας: Οι δύο προβληματισμοί του κεντρικού τραπεζίτη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.