ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Υπερκαλύφθηκε κατά πολλές φορές η ΑΜΚ της CrediaBank για το προς άντληση ποσό των 300 εκατ. ευρώ. Ως εκ τούτου η περίοδος του βιβλίου προσφορών της Διεθνούς Προσφοράς θα κλείσει πλέον την Τρίτη 31 Μαρτίου 2026 στις 7:00 μ.μ. ώρα Ελλάδος.
Αναλυτικά η ανακοίνωση
Σε συνέχεια των από 30 Μαρτίου 2026 ανακοινώσεών της (οι «Ανακοινώσεις της 30ης Μαρτίου»), η CrediaBank Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία ανακοινώνει ότι η Συνδυασμένη Προσφορά έχει ήδη υπερκαλυφθεί κατά πολλές φορές και ότι η περίοδος του βιβλίου προσφορών της Διεθνούς Προσφοράς θα κλείσει πλέον την Τρίτη 31 Μαρτίου 2026 στις 7:00 μ.μ. ώρα Ελλάδος.
Όλοι οι υπόλοιποι όροι της Συνδυασμένης Προσφοράς παραμένουν αμετάβλητοι, συμπεριλαμβανομένης και της λήξης της περιόδου της Ελληνικής Δημόσιας Προσφοράς που παραμένει η Τετάρτη, 1 Απριλίου 2026 στις 2:00 μ.μ. ώρα Ελλάδος.
Όροι με κεφαλαία γράμματα που χρησιμοποιούνται στην παρούσα θα έχουν την έννοια που τους δίδεται στις Ανακοινώσεις της 30ης Μαρτίου.
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- To παρασκήνιο του γαλάζιου συνεδρίου, η ηχηρή απάντηση στον Σουλτάνο, η Ντόρα στο Lolita’s Night του Νότη και τι έγινε στον Εβρο
- Οι δύο εβδομάδες που θα αλλάξουν την ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια
- Pharma Innovation Forum (PIF): Αλλάζει χέρια, το νέο στοίχημα
- Ιωσηφάκης (NVIDIA): Ταχύτερα αναπτυγμένες οι εταιρείες που επενδύουν στο ΑΙ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.