• Τράπεζες

    Τράπεζα Πειραιώς: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι CEO – Χρ. Παπαδόπουλος, Α. Θωμόπουλος, Στ. Παπαδόπουλος, Μ. Πολιτoπούλου

    Τράπεζα Πειραιώς: Σχεδιάζει έκδοση πράσινου senior ομολόγου


    Ξεκίνησε η πλέον κρίσιμη συνεδρίαση του nomination committee της Τράπεζας Πειραιώς  με 4 + 1 ονόματα υποψηφίων, προκειμένου να προκρίνει τον πλέον κατάλληλο για τη θέση του  διευθύνοντος συμβούλου.

    Σύμφωνα με απολύτως επιβεβαιωμένες πληροφορίες του mononews.gr  ανάμεσα στα ονόματα είναι αυτό του Κύπριου τραπεζίτη  κ. Χρήστου Παπαδόπουλου, υποψηφιότητα που έχει την έγκριση του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

    Στην λίστα περιλαμβάνεται το όνομα του πρώην διευθύνοντος συμβούλου της Πειραιώς κ. Άνθιμου Θωμόπουλου – ο οποίος αποχώρησε στις αρχές του 2016- , η υποψηφιότητα του όμως έχει καταψηφιστεί από το ΤΧΣ.

    Υποψήφιοι είναι ακόμα ο κ. Στέλιος Παπαδόπουλος και η κ. Μαριάννα Πολιτοπούλου, πρώην στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας. Eαν η Επιτροπή Διορισμών της Πειραιώς καταλήξει σε έναν από τους δύο, θα πρέπει να δώσει την έγκριση του και το ΤΧΣ. 

    Η πέμπτη υποψηφιότητα αφορά γνωστό τραπεζίτη, στον οποίο έχει γίνει πρόταση να αναλάβει τα ηνία της Πειραιώς στην περίπτωση που οι μέτοχοι δεν συμφωνήσουν σε κάποιον από τους τέσσερις υποψηφίους.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στις ξένες τράπεζες υπάρχουν πολλά λεφτά. Το σχέδιο των ελληνικών τραπεζών για να τα πάρουν πίσω

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άρα, ο Νότης Σφακιανάκης πρέπει να φυλακιστεί τουλάχιστον για 2 χρόνια, κατά το Σύνταγμα (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στο 1,5 τρισ. δολάρια η παγκόσμια φαρμακευτική δαπάνη το 2021



    ΣΧΟΛΙΑ