ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου για το προσωπικό θέτει σε ισχύ η Attica Bank από τη Δευτέρα 20/2/2023 και έως τις 10/3/2023.
Δυνατότητα υποβολής αίτησης για συμμετοχή στο Πρόγραμμα Εθελουσίας Εξόδου έχει το προσωπικό του Δικτύου Καταστημάτων και της Διοίκησης που έχει συμπληρώσει τουλάχιστον 5 έτη υπηρεσίας στην τράπεζα την 31/12/2022.
Το Πρόγραμμα θα αφορά άμεση αποχώρηση και θα παρέχει ποσό αποζημίωσης που θα υπολογίζεται από το άθροισμα δύο παραγόντων:
α) της πλήρους αποζημίωσης που προβλέπεται από τον νόμο και
β) των μεικτών μηνιαίων τακτικών αποδοχών ενός έτους υπολογιζόμενων ως 14 μεικτοί μηνιαίοι μισθοί πλέον 40% συν επιπλέον παροχές και προσαυξήσεις.
Το ποσό αποζημίωσης δεν μπορεί να υπερβεί αθροιστικά (συνολικά) το ποσό των €200.000 κατ΄ ανώτατο όριο, ενώ το ελάχιστο είναι €20.000.
Διαβάστε επίσης
Attica Bank: Κατατέθηκε το αναθεωρημένο business plan – H στρατηγική για τα «κόκκινα δάνεια»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χερσώνα: Ρωσικό drone καταδιώκει και τραυματίζει πλανόδιο πωλητή – Βίντεο
- Νέο «τρολάρισμα» του Θανάση Αυγερινού στη Μαρία Καρυστιανού: Το πραγματικό σχέδιο ήταν η απαγωγή της ηγεσίας
- Novo Nordisk: Αναβάθμισε τις προβλέψεις, αλλά απογοήτευσε την αγορά – Βουτιά 7% για τη μετοχή
- Ρούμπιο για Βενεζουέλα: Η πολιτική μετάβαση θα χρειαστεί μήνες, αλλά όχι χρόνια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.