• Τράπεζες

    Από την Πειραιώς στην Eurobank η Αικ. Μπερίτση: Νέα εκπρόσωπος του ΤΧΣ στο ΔΣ

    • NewsRoom
    Eurobank


    Η κ. Αικατερίνη Μπερίτση ορίζεται ως νέα εκπρόσωπος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας στο διοικητικό συμβούλιο της Eurobank.

    Όπως αναφέρετε στην ανακοίνωση της Τράπεζας, το ΤΧΣ με επιστολή του προς την Τράπεζα ενημέρωσε για την ανάκληση από τις 14.12.2017 του κ. Χριστόφορου Κουφαλιά από τη θέση του εκπροσώπου του Ταμείου στο δ.σ. της Eurobank και ζήτησε να οριστεί η κα Μπερίτση ως νέα εκπρόσωπος.

    Tο Δ.Σ. της Τράπεζας κατά τη συνεδρίασή του στις 14.12.2017 αποφάσισε την ενσωμάτωση της κας Μπερίτση στο Δ.Σ. της Τράπεζας και τον ορισμό της ως μη εκτελεστικού μέλους του Δ.Σ..

    Η εκλογή του νέου μέλους του Δ.Σ. θα ανακοινωθεί στην αμέσως επόμενη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Τράπεζας, ενώ σχετικά με τη διαδικασία αξιολόγησης του νέου μέλους από τον Ενιαίο Εποπτικό Μηχανισμό της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, θα ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία σύμφωνα με το νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο.

    Υπενθυμίζεται πως η κα Μπερίτση είχε εκπροσωπήσει το προηγούμενο διάστημα το ΤΧΣ στο Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας Πειραιώς

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Eurobank: Αυτοί είναι οι μεγάλοι στόχοι της Διοίκησης για την επόμενη τριετία

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αισιοδοξία Prem Watsa για Eurobank και Ελλάδα – Εξετάζει επέκταση της έκθεσής του στη χώρα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τράπεζα Πειραιώς: Ο Per Anders Fasth νέος εκπρόσωπος του ΤΧΣ στο ΔΣ της τράπεζας



    ΣΧΟΛΙΑ