ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Άρχισε η έρευνα της Δικαιοσύνης για τη φονική πυρκαγιά, με τη Εισαγγελέα Βαρβάρα Γνεσούλη να έχει ήδη ορίσει έναν ειδικό ανεξάρτητο πραγματογνώμονα πυραγό, ο οποίος έχει αναλάβει την έρευνα για την απόδοση ευθυνών για τη φονικότερη πυρκαγιά που έπληξε τη χώρα με δεκάδες θύματα και αγνοούμενους.
Η έρευνα που διατάχθηκε την επομένη της βιβλικής καταστροφής από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου έχει ήδη ξεκινήσει και σύμφωνα με πληροφορίες η εισαγγελική λειτουργός έχει ζητήσει την άμεση περαίωση της έρευνας που διενεργεί η Πυροσβεστική ενώ έχει προχωρήσει και σε εξέταση κάποιων μαρτύρων.
Στόχος η ταχεία ολοκλήρωση των ερευνών και ο εντοπισμός των υπευθύνων προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες για τους θανάτους των αθώων που βρήκαν φρικτό θάνατο στην πυρκαγιά στο Μάτι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έρευνα για τα αίτια της πυρκαγιάς στην Αττική διέταξε η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δήμαρχος Ραφήνας: Δεν έλαβαν sms για εκκένωση οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Reuters για τις πυρκαγιές: «Η αριστερή κυβέρνηση υπερασπίστηκε τον εαυτό της, ο Τσίπρας δεν έχει εμφανιστεί»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χέγκσεθ: Το Πεντάγωνο είναι έτοιμο να εκτελέσει ό,τι αποφασίσει ο Τραμπ για το Ιράν
- Η Νvidia προσέφερε βοήθεια στην κινεζική DeepSeek για την ανάπτυξη του μοντέλου Τεχνητής Νοημοσύνης R1
- Ντόναλντ Τραμπ: «Δεν κοιμάμαι στα υπουργικά συμβούλια, κλείνω τα μάτια γιατί βαριέμαι»
- Επίθεση σε τηλεοπτικό συνεργείο κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης έξω από το «Παπαγεωργίου»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.