ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Χειμωνιάτικο είναι το σκηνικό του καιρού που επικρατεί σε όλη τη χώρα με βροχές και χιόνια στα ορεινά. Στους -3 βαθμούς είναι η θερμοκρασία αυτή την ώρα στην κορυφή της Πάρνηθας όπου σημειώνεται χιονόπτωση. Πάνω από τα 800 μέτρα, το χιόνι έχει στρωθεί χωρίς ωστόσο ακόμα να χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες. Η χιονόπτωση αναμένεται να συνεχιστεί με αμείωτο ρυθμό. Στο κέντρο της Αθήνας το θερμότερο δείχνει 7 βαθμούς Κελσίου ενώ, όσο νυχτώνει, η θερμοκρασία θα πέφτει. Οι χαμηλές θερμοκρασίες σε συνδυασμό με τα υψηλά επίπεδα υγρασίας κάνουν το κρύο τσουχτερό.
Η αισθητή πτώση της θερμοκρασίας που ξεκίνησε από το βράδυ της Δευτέρας σε όλη τη χώρα, αναμένεται να συνεχιστεί μέχρι και την Πέμπτη, με τον υδράργυρο να παραμένει περίπου 4-5 βαθμούς χαμηλότερα από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.
Δείτε live εικόνες από την Πάρνηθα.

https://www.facebook.com/katafygiompafi/videos/1190613554429283/





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δολοφονία φοιτήτριας: Ποινική και πειθαρχική έρευνα για τον ξυλοδαρμό του 19χρονου στη φυλακή Αυλώνα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκαριστικό περιστατικό μέσα στο ΑΠΘ: Τοξικομανής χτύπησε φοιτήτρια
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συναγερμός: Πλήρωσε σε τράπεζα με χαρτονόμισμα από την απαγωγή Μυλωνά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σπύρος Χρυσικόπουλος: Κολυμπώντας από την Ελλάδα στην Ιταλία (video)
- Κριστίν Λαγκάρντ (ΕΚΤ): «Μετρημένη» αντίδραση απέναντι στον υψηλότερο πληθωρισμό – Σήμα για συγκρατημένες αυξήσεις επιτοκίων
- Fais Group: Εκτόξευση κερδών 125% – Στα €18 εκατ. το EBITDA, νέα καταστήματα και επενδύσεις €5 εκατ.
- Χρηματιστήριο: Για έκτη φορά πάνω από τις 2.700 μονάδες με οδηγό τις τράπεζες και τα διυλιστήρια – Βαρίδι η Allwyn

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.