ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τον υψηλότερο αριθμό ημερήσιων θανάτων ασθενών της Covid-19 μετά τις 24 Απριλίου ανακοίνωσε την Τετάρτη η Βρετανία.
Συνολικά 981 άνθρωποι υπέκυψαν στην νόσο το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με τα στοιχεία της κυβέρνησης.
Ο αριθμός των νέων κρουσμάτων εξακολουθεί να κινείται σε επίπεδα ρεκόρ, με 50.023 νέες μολύνσεις τις προηγούμενες 24 ώρες. Χθες, είχε ανακοινωθεί ρεκόρ μολύνσεων εντός μιας μέρας με 53.135 περιπτώσεις μόλυνσης του SARS-CoV-2.
Νωρίτερα ο Βρετανός υπουργός Υγείας ανακοίνωσε πως αυξάνεται το επίπεδο συναγερμού στο ανώτατο (επίπεδο 4) και σε άλλες περιοχές της Αγγλίας, ενώ η χώρα προχώρησε στην έκτακτη έγκριση του εμβολίου της AstraZeneca.
Διαβάστε επίσης:
Βρετανία: Επεκτείνεται το σκληρό lockdown και σε άλλες περιοχές της Αγγλίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ: Τι θα πει ο Τραμπ στο διάγγελμά του, έναν μήνα μετά την έναρξη του πολέμου στο Ιράν
- Παγκόσμια οικονομία: ΔΝΤ, Παγκόσμια Τράπεζα και IEA συντονίζονται για τις επιπτώσεις της ενεργειακής κρίσης
- Νέα δωρεά στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών της Angelakos (Hellas)
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Τη δικογραφία για τους 11+2 αναμένει η κυβέρνηση για την άρση ασυλίας και τον μίνι ανασχηματισμό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.