Εντυπωσιακή επίδειξη, την οποία παρακολούθησε και ο πρωθυπουργός, πραγματοποίησαν πέντε αξιωματικοί των ΕΚΑΜ, που «βούτηξαν» από τον πύργο του ΟΤΕ στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της ΔΕΘ.
Τα στελέχη της ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας, φορώντας τον κατάλληλο εξοπλισμό, καταρριχήθηκαν με ταχύτητα από μεγάλο ύψος, καθηλώνοντας το κοινό που παρακολουθούσε.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Tesla: Ρίχνει τις τιμές στα pickup για να ενισχύσει τη ζήτηση στις ΗΠΑ – Πόσο κοστίζει το Cyberbeast
- Κομισιόν: Είχαμε το δικαίωμα να αποδεχτούμε την πρόσκληση στο Συμβούλιο Ειρήνης, απαντάει στη Γαλλία
- Reuters: Οι μεγάλες ευρωπαϊκές αμυντικές δυνάμεις ετοιμάζουν σχέδιο επένδυσης στα στρατιωτικά drones
- Μαρινάκης: Απάντησε στις αιχμές Δένδια – «Δεν θυμάμαι άλλη κυβέρνηση ΝΔ να είναι πιο πιστή στο DNA της παράταξης»

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.