ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πετρέλαιο πέταξε μια 37χρονη γυναίκα από το μπαλκόνι της σε τέσσερα νεαρά κορίτσια που έπαιζαν ακριβώς κάτω από το σπίτι της, το βράδυ της Κυριακής, στον Βύρωνα.
Το απίστευτο περιστατικό συνέβη χθες λίγο πριν τις 21.00 στην πλατεία Τσιρακοπούλου. Τα δύο εκ των τεσσάρων κοριτσιών, ηλικίας 13 και 14 ετών αντιστοίχως, μεταφέρθηκαν στο «Παίδων» για τις πρώτες βοήθειες, καθώς είχαν ερεθισμούς στο πρόσωπο και το κεφάλι τους από το πετρέλαιο που τους έριξε η 37χρονη.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η γυναίκα, που πιθανώς ενοχλήθηκε από την παρουσία των κοριτσιών κάτω από το σπίτι της, συνελήφθη κατηγορούμενη για επικίνδυνες σωματικές βλάβες και σήμερα οδηγείται στον Εισαγγελέα.
Διαβάστε επίσης:
Γηροκομείο Χανίων: Συνελήφθη ένας νοσηλευτής – Σοκάρουν οι καταγγελίες
Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη: «Δεν ήθελα να τη σκοτώσω», λέει ο 25χρονος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ξεκίνησε με επιτυχία το επιμορφωτικό πρόγραμμα χρήσης προσομοιωτών για εκπαιδευτικούς Ναυτιλιακών Επαγγελμάτων στο Ίδρυμα Ευγενίδου
- Πολύτιμα μέταλλα: Επιβεβαιώνεται το μοτίβο “fast-up, fast-down” – Βουτιά για χρυσό και ασήμι μετά το ράλι-ρεκόρ
- Ξανά με τη Λέβερκουζεν ο Ολυμπιακός, για μια θέση στους «16» του Champions League!
- Βιολάντα: Εισαγγελική έρευνα για τις ευθύνες – Τι εξετάζει η ΔΑΕΕ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.