ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, που διαγνώστηκε θετικός στην Covid την Πέμπτη, πάει όλο και καλύτερα και ανταποκρίνεται καλά στη θεραπεία που του χορηγείται, δήλωσε σήμερα ο γιατρός του με επιστολή που έδωσε στη δημοσιότητα ο Λευκός Οίκος.
Τα συμπτώματα της Covid-19 που έχει ο πρόεδρος συνεχίζουν να βελτιώνονται και περιλαμβάνουν τώρα έναν “λιγότερο ενοχλητικό” πονόλαιμο, καταρροή, βήχα και μυικούς πόνους, ανακοίνωσε σήμερα ο προσωπικός του γιατρός Δρ Κέβιν Ο΄Κόνορ.
Οι πνεύμονες του Μπάιντεν παραμένουν καθαροί και ο κορεσμός του οξυγόνου του “συνεχίζει να είναι εξαιρετικός σε αέρα δωματίου”, όπως δήλωσε ο γιατρός του.
Ο 79χρονος Δημοκρατικός πρόεδρος πιθανότητα έχει την υποπαραλλαγή BA5 της Όμικρον, πρόσθεσε ο Ο΄Κόνορ.
Πολύ μεταδοτική, η παραλλαγή αυτή είναι πλέον κυρίαρχη στη χώρα, όπου αντιπροσωπεύει σχεδόν το 80% των κρουσμάτων.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
Διάβημα διαμαρτυρίας της Άγκυρας στον Σουηδό επιτετραμμένο για διαμαρτυρία Κούρδων στη Στοκχόλμη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αγιάσογλου (ΟΣΥ): Στα σκαριά η λύση της έλλειψης οδηγών – Πώς θα αυξηθεί η συχνότητα των δρομολογίων
- Άδωνις Γεωργιάδης – φαρμακευτικές: Ο Υπουργός στέλνει τον λογαριασμό για το clawback στον Κυριάκο Πιερρακάκη
- Γιατί έκαναν ράλι ΔΕΗ, ΕΛΠΕ και τράπεζες, ο Ψάλτης και το νέο πρόσωπο στην Alpha, τα ΕΛΤΑ και η πώληση για 1 ευρώ, στην αρένα ο Σκλήκας, τι τρέχει με την Ιόνιο Σχολή και ο συνοδός της Όλγας
- «Πουλήστε τα ΕΛΤΑ με 1 ευρώ για να τελειώνουμε» – Αρθρο παρέμβαση