ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
O Αμερικάνος πρέσβης, Τζέφρι Πάιατ εξέφρασε τη δυσαρέσκεια των ΗΠΑ για τη 48ωρη άδεια που είχε πάρει ο Δημήτρης Κουφοντίνας τον περασμένο Νοέμβριο. Συγκεκριμένα μετά το περιστατικό με το νέο αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα να του παραχωρηθεί άδεια, ο Αμερικάνος πρέσβης, ξέσπασε:
«Θεωρήσαμε ότι η άδεια που δόθηκε στον κ. Κουφοντίνα ήταν βαθύτατα προσβλητική στη μνήμη των θυμάτων», τόνισε ο Αμερικανός πρέσβης στην εκπομπή «Ιστορίες» του ΣΚΑΪ και την Σία Κοσσιώνη, στη συνέντευξη που θα μεταδοθεί μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης.
«Σεβόμαστε την ανεξαρτησία και την ακεραιότητα της Δικαιοσύνης», δήλωσε ακόμη ο Πάιατ και συμπλήρωσε: «Ελπίζουμε ότι αυτοί που αποφασίζουν γι’ αυτά τα θέματα θα λάβουν υπόψη τα συναισθήματα των θυμάτων αυτών των εγκλημάτων».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στην τελική ευθεία για την εισαγωγή των Attica Stores στο Χρηματιστήριο
- Θ. Τσούφης (Πλαστικά Θράκης): Η συσκευασία μετατρέπεται από κόστος σε επένδυση που αναδεικνύει την αξία του προϊόντος
- Χρηματιστήριο: Οι υπεραξίες από τις γεωτρήσεις και το σενάριο που οδηγεί σε υψηλό 18 ετών την HelleniQ Energy
- Τα μυστήρια των ΕΛΠΕ, το ράλι και ο θεσμικός, οι νέες business του Χατζημηνά, η εμπιστοσύνη στον Ψάλτη, η ένοχη σιωπή Superbet και Καλαμβόκη, τι συμβαίνει στην Bluehouse και η ρελάνς της Παληού
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.