ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
O Αμερικάνος πρέσβης, Τζέφρι Πάιατ εξέφρασε τη δυσαρέσκεια των ΗΠΑ για τη 48ωρη άδεια που είχε πάρει ο Δημήτρης Κουφοντίνας τον περασμένο Νοέμβριο. Συγκεκριμένα μετά το περιστατικό με το νέο αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα να του παραχωρηθεί άδεια, ο Αμερικάνος πρέσβης, ξέσπασε:
«Θεωρήσαμε ότι η άδεια που δόθηκε στον κ. Κουφοντίνα ήταν βαθύτατα προσβλητική στη μνήμη των θυμάτων», τόνισε ο Αμερικανός πρέσβης στην εκπομπή «Ιστορίες» του ΣΚΑΪ και την Σία Κοσσιώνη, στη συνέντευξη που θα μεταδοθεί μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης.
«Σεβόμαστε την ανεξαρτησία και την ακεραιότητα της Δικαιοσύνης», δήλωσε ακόμη ο Πάιατ και συμπλήρωσε: «Ελπίζουμε ότι αυτοί που αποφασίζουν γι’ αυτά τα θέματα θα λάβουν υπόψη τα συναισθήματα των θυμάτων αυτών των εγκλημάτων».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ: Από ένα μικρό ενδοκρινολογικό εργαστήριο σε έναν σε έναν από τους πιο σημαντικούς ομίλους υγείας στη χώρα
- Ο νέος άσσος της Χήτος μετά το Ζαγόρι
- Τα περιθώρια ανόδου των αναλυτών για Metlen, Motor Oil, Titan, ΔΕΗ, HELLENiQ Energy και Elvalhalcor
- Η Μυκονιάτικη Πανσέληνος, οι Πλόες στην Άνδρο, καλλιτεχνικές συναντήσεις στο Κάπρι, μία μέρα δίπλα στη θάλασσα της Γλυφάδας και η κομψή παρουσία στο Προεδρικό Μέγαρο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.