• Top Stories

    Τσάι με τη βασίλισσα αντιγράφοντας τη Μέγκαν

    • NewsRoom


    Με ταγέρ του γαλλικού οίκου Dior εμφανίστηκε στη βασίλισσα η Μελάνια Τραμπ, προσκεκλημένη αυτή και ο πρόεδρος των ΗΠΑ για ένα τσάι στα ανάκτορα. Πριν από την εμφάνισή της η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ φαίνεται πως είχε μελετήσει καλά τις στυλιστικές επιλογές της Μέγκαν Μαρκλ και της Κέιτ Μίντλετον, καθώς το ταγέρ της είχε πολλές ομοιότητες με τα ρούχα των πριγκιπισσών.

    Η Μελάνια Τραμπ φόρεσε εκρού στενό ταγέρ με μίντι φούστα και κοντό σακάκι, γραμμές δηλαδή που συνήθως επιλέγουν και οι δύο πριγκίπισσες.

    Το ταγέρ της Μελάνια με το μαύρο ζωνάκι στη μέση θύμισε πολύ το Givenchy εκρού φόρεμα της Μέγκαν Μαρκλ στην πρώτη επίσημη εμφάνισή της με τη βασίλισσα, όταν είχαν ταξιδέψει οι δυο τους με το βασιλικό τρένο για να παραβρεθούν σε εκδήλωση.

    Ακόμη και το χτένισμά της θύμισε την Μέγκαν Μαρκλ: Ένα σινιόν, που άφηνε ελεύθερα τα μαλλιά μπροστά για να πλαισιώνουν το πρόσωπο.

    Για πρώτη φορά, μάλιστα, στο πολυήμερο ταξίδι της στην Ευρώπη, η Μελάνια Τραμπ αποχωρίστηκε τις Louboutin γόβες της για ένα διαφορετικό ζευγάρι nude γόβες, χωρίς τη χαρακτηριστική κόκκινη σόλα.



    ΣΧΟΛΙΑ