• Κοινωνία

    Τρόμος για επιχειρηματία: Του πήραν 4,2 εκατ. ευρώ λέγοντάς του ότι έχουν απαγάγει την κόρη του

    • NewsRoom
    αστυνομία - Ένα περιπολικό το βράδυ


    Μια περίεργη ληστεία ερευνούν οι αρχές στην Καβάλα με θύμα, έναν 43χρονο επιχειρηματία ο οποίος έδωσε σε κακοποιούς το ποσό των 4.200.000 ευρώ πιστεύοντας ότι έχουν απαγάγει την κόρη του.

    Συγκεκριμένα, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής οι δράστες που σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο άνδρας στην αστυνομία, φορούσαν αποκριάτικες μάσκες του Κώστα Καραμανλή και του Γιώργου Παπανδρέου, τον περίμεναν έξω από το σπίτι του. Μόλις τον είδα τον πλησίασαν και του είπαν πως απήγαγαν την κόρη του ζητώντας του λύτρα.

    Εκείνος που είναι διαζευγμένος πίστεψε πως το 5χρονο παιδί του κινδύνευε και αποφάσισε να συνεργαστεί. Έτσι λοιπόν, πήγαν όλοι μαζί στην εταιρεία σεκιούριτι λίγο έξω από την Καβάλα και του ζήτησαν να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο. Όπως λέει ο επιχειρηματίας, τους έδωσε τους κωδικούς και οι δράστες το άνοιξαν.

    Μέσα υπήρχαν 4.300.000 ευρώ τα οποία επρόκειτο να κατατεθούν σήμερα Δευτέρα σε τράπεζα. Οι δράστες άρπαξαν τα 4,2 εκατομμύρια και του άφησαν, όπως λέει στους αστυνομικούς 100.000 ευρώ. Αμέσως μετά πήραν το αυτοκίνητό του και έφυγαν από την περιοχή.

    «Με άφησαν δεμένο και χάθηκαν από το οπτικό μου πεδίο» είπε στους αστυνομικούς. Στη συνέχεια, έκπληκτος ο 43χρονος επιχειρηματίας διαπίστωσε ότι δεν υπήρξε περίπτωση απαγωγής της κόρης του και κατήγγειλε όσα έζησε στην αστυνομία.

    Ο επιχειρηματίας φέρεται να έχει πει στις Αρχές πως είχε παραλάβει τα χρήματα από πελάτες του την περασμένη Παρασκευή, με σκοπό να τα φυλάξει και να τα καταθέσει στις τράπεζες τη Δευτέρα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Πωλητήριο» 15 εκατ. ευρώ στη μυθική βίλα της Καλλιρόης Πατρονικόλα (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πυροβόλησαν επιχειρηματία – Ζητούσε από εργαζόμενη να του επιστρέψει το δώρο Χριστουγέννων

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γ. Προκοπίου: Γιατί έπεσε «τσεκούρι» στο μέρισμα της Dynagas LNG Partners



    ΣΧΟΛΙΑ