ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στα τραύματά του υπέκυψε το 10χρονο κορίτσι το οποίο χθες το βράδυ παρασύρθηκε από μοτοσικλετιστή της ομάδας «Ζ» στη Θεσσαλονίκη.
Το περιστατικό συνέβη μετά τις 9.30 το βράδυ, στη Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής, στο ύψος του ΙΚΕΑ. Το κορίτσι, παρέα με την αδερφή του, προσπάθησε να διασχίσει κάθετα το δρόμο, μακριά από φωτεινό σηματοδότη και ο άνδρας της ΕΛΑΣ το παρέσυρε με τη μοτοσικλέτα του.
Η 10χρονη μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου όπου και έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Ωστόσο, τα τραύματά της ήταν τόσο βαριά που τελικώς δεν τα κατάφερε.
Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το αρμόδιο τμήμα της ΕΛ.ΑΣ.
Με πληροφορίες από το Thestival
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κορίτσι 10 ετών δίνει μάχη για τη ζωή – Παρασύρθηκε από μοτοσικλετιστή της ομάδας «Ζ»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο: Συρμός του μετρό πέρασε πάνω από μάνα και παιδί – Σώθηκαν και οι 2!
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Βουτάνε στο κενό και κόβουν την ανάσα από τον πύργο του ΟΤΕ (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραγωδία στη Χαλκίδα: Δολοφόνησαν με μαχαίρι έναν 23χρονο
 - Αγιάσογλου (ΟΣΥ): Στα σκαριά η λύση της έλλειψης οδηγών – Πώς θα αυξηθεί η συχνότητα των δρομολογίων
 - Άδωνις Γεωργιάδης – φαρμακευτικές: Ο Υπουργός στέλνει τον λογαριασμό για το clawback στον Κυριάκο Πιερρακάκη
 - Γιατί έκαναν ράλι ΔΕΗ, ΕΛΠΕ και τράπεζες, ο Ψάλτης και το νέο πρόσωπο στην Alpha, τα ΕΛΤΑ και η πώληση για 1 ευρώ, στην αρένα ο Σκλήκας, τι τρέχει με την Ιόνιο Σχολή και ο συνοδός της Όλγας