ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στη Γαύδο, έπειτα από την ανατροπή αυτοκινήτου το οποίο έπεσε σε γκρεμό. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν μια γυναίκα, η οποία έχασε τη ζωή της, και ένας άντρας ο οποίος τραυματίστηκε.
Το τροχαίο έγινε τα ξημερώματα, και η νεαρή γυναίκα παρέμεινε εγκλωβισμένη περιμένοντας να μπορέσει να σηκωθεί το ελικόπτερο που θα μετέφερε τα συνεργεία των διασωστών από το Ηράκλειο, κάτι που έγινε λίγο μετά τις 10 το πρωί.
Τα τραύματα τις γυναίκας ήταν βαριά με αποτέλεσμα να καταλήξει.
Το δυστύχημα συνέβη στην περιοχή Βαθύ Σελί. Λίγο πριν την πτώση, ο άνδρας κατάφερε και βγήκε από το όχημα ενώ η γυναίκα εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια στον γκρεμό.
Ο άνδρας που βρισκόταν και αυτός στο όχημα μεταφέρθηκε στο ιατρείο του ακριτικού νησιού και ευτυχώς, φέρει, ελαφρά τραύματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα κατάγεται από την Κέρκυρα, ενώ ο άντρας από το Ρέθυμνο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δίκη ΟΠΕΚΕΠΕ: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους 11 κατηγορούμενοι
- Κηδεία Διονύση Σαββόπουλου: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο στην Αθήνα
- Κύπρος: Πράσινο φως από τον Λίβανο για την οριοθέτηση θαλάσσιων συνόρων – Για θετική εξέλιξη μιλά η Λευκωσία
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας