ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σοκ στην Κρήτη με τον τραγικό χαμό σε τροχαίο μιας 18χρονης που είχε βγει να γιορτάσει την επιτυχία της στις Πανελλήνιες. Σύμφωνα με το Cretalive.gr, στην περιοχή των Μεσαμπελιών στο Ηράκλειο, λίγο μετά τις 03:30 τα ξημερώματα το δίκυκλο στο οποίο επέβαιναν δύο νέα παιδιά προσέκρουσε σε κολόνα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.
Η 18χρονη συνεπιβάτης άφησε την τελευταία της πνοή, ενώ ο οδηγός μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένος.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η νεαρή κοπέλα είχε βγει μετά την ανακοίνωση των βάσεων, για να γιορτάσει για την εισαγωγή της στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ευρωαγορές: Βουτιά άνω του 1% σε Λονδίνο και Φρανκφούρτη μετά το τέλος του Shutdown στις ΗΠΑ
- ΗΠΑ: Δύο «Antifa» οργανώσεις από την Ελλάδα θα χαρακτηριστούν τρομοκρατικές όπως το ISIS και η Αλ Κάιντα
- Opinion Poll: Στις 16,5 μονάδες μπροστά η ΝΔ, προβάδισμα 22 μονάδων Μητσοτάκη για την πρωθυπουργία
- HelenniQ Energy: Kοιτάζει νέα επέκταση στο εξωτερικό