ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Καταδρομική επίθεση με βόμβες μολότοφ έκαναν άγνωστοι, λίγα λεπτά πριν από τις εννέα το βράδυ, στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας, επί της οδού Βερανζέρου, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερις αστυνομικοί. Μάλιστα, τρεις από αυτούς διακομίστηκαν στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο, ενώ ο τέταρτος έφερε ελαφρύτερα τραύματα και δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες επιτόπου.
Οι αστυνομικοί που τραυματίσθηκαν βρίσκονταν την ώρα της επίθεσης κοντά στο υπηρεσιακό λεωφορείο της ΕΛΑΣ που ήταν σταθμευμένο κοντά στο αστυνομικό τμήμα, στη συμβολή της Βερανζέρου με την Γ’ Σεπτεμβρίου.
Στην επίθεση μετείχαν, σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου πενήντα άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου που πυρπόλησαν την είσοδο του αστυνομικού τμήματος, ένα λεωφορείο της αστυνομίας, δύο περιπολικά και δύο αυτοκίνητα πολιτών.
Μετά την καταδρομική επίθεση αποχώρησαν και κινήθηκαν προς τα Εξάρχεια.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δωρεά σπέρματος Δανία: 7 Κέντρα το χρησιμοποίησαν, χάθηκε ένα παιδί στην Ελλάδα, έρευνα σε εξέλιξη, τα ερωτήματα
- Ασήμι ή χρυσός; Πώς το «μέταλλο του διαβόλου» έχει ξεπεράσει σε απόδοση το ασφαλές καταφύγιο
- ΑΔΜΗΕ: Η Morgan Stanley, η Blackrock και το αίνιγμα της αύξησης κεφαλαίου – Όλες οι τελευταίες εξελίξεις
- Πώς η στροφή Τραμπ για την κάνναβη ενισχύει την Tikun Olam Ελλάδος