ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένας νεαρός έβαλε στο μάτι τα καύσιμα, τις μπαταρίες της μηχανής και διάφορα εργαλεία που υπήρχαν στις βάρκες δυο γειτόνων στο Αιτωλικό, αποφασίζοντας να τα κλέψει. Όταν ο ένας από τα θύματα τον τσάκωσε, δεν δίστασε να τον χτυπήσει! Ο ιδιοκτήτης μιας από τις βάρκες είδε από το παράθυρό του τον 28χρονο Έλληνα να «ρουφάει» την βενζίνη από το ρεζερβουάρ της και βγήκε αμέσως έξω για να τον εμποδίσει. Τότε, ο δράστης έβγαλε ένα ξύλινο κλομπ, του επιτέθηκε και τον χτύπησε με αυτό προσπαθώντας να διαφύγει με τα κλοπιμαία. Ο ελαφρά τραυματισμένος ιδιοκτήτης της βάρκας ειδοποίησε την Αστυνομία και έδωσε λεπτομερή περιγραφή του νεαρού, ο οποίος συνελήφθη από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος λίγο αργότερα.
Όπως προέκυψε στην προανάκριση, είχε κλέψει καύσιμα και άλλα αντικείμενα από τις δυο βάρκες άλλες τρεις φορές, στις 17, 19 και 21 Δεκεμβρίου! Ο 28χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου με κατηγορίες για κλοπή κατ’ εξακολούθηση, παράνομη οπλοκατοχή και πρόκληση απλής σωματικής βλάβης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κρήτη: Στον εισαγγελέα ο 34χρονος που έπνιξε τον πατέρα του (pics)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για το έγκλημα στην Κρήτη: Έπνιξε τον πατέρα του και πήγε για ύπνο
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Απίστευτο έγκλημα στην Κρήτη: Γιός έπνιξε τον πατέρα του με μαξιλάρι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κώστας Μπακογιάννης: Η νέα ισορροπία στη ζωή του, η κριτική στον Χάρη Δούκα, το ντοκιμαντέρ για τη «17 Νοέμβρη» και η προοπτική για πρόωρες κάλπες
- Μαρινάκης: Οι εκλογές θα γίνουν το 2027 – Ο πρωθυπουργός δεν ακούει καν εισηγήσεις για πρόωρες και τις απορρίπτει
- Αντιπαράθεση Φλωρίδη – Καρυστιανού για τα Τέμπη: Στις δίκες δεν προβλέπονται ειδικές θέσεις για υποψήφιους αρχηγούς κομμάτων
- F1 Ιαπωνία: Ο Αντονέλι στην pole
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.