ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στον Εισαγγελέα Ηρακλείου βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι ο 34χρονος άνδρας που τα ξημερώματα αφαίρεσε τη ζωή του ίδιου του του πατέρα μετά από καυγά. Ο 34χρονος οδηγήθηκε στα Δικαστήρια Ηρακλείου φορώντας χειροπέδες, με τον Εισαγγελέα να του ασκεί δίωξη -σε βαθμό κακουργήματος- για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Ο δράστης πήρε προθεσμία μέχρι την Τετάρτη, οπότε και θα απολογηθεί στον ανακριτή.
Νωρίτερα, σήμερα το πρωί είχε γίνει γνωστό ότι ο 34χρονος άντρας σκότωσε τον πατέρα του, προκαλώντας του ασφυξία με μαξιλάρι, υποστηρίζοντας ότι όταν καταναλώνει αλκοόλ, «εξωτερικεύει έναν άλλο εαυτό».
Μάλιστα, σύμφωνα με τοπικά μέσα, ο νεαρός άντρας,αφού σκότωσε τον 61χρονο πατέρα του με τα ίδια του τα χέρια, έβγαλε τα παπούτσια και τις κάλτσες του και κοιμήθηκε.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για το έγκλημα στην Κρήτη: Έπνιξε τον πατέρα του και πήγε για ύπνο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο έγκλημα στην Κρήτη: Γιός έπνιξε τον πατέρα του με μαξιλάρι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ θα καταθέσει δική του πρόταση για σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής
- e-ΕΦΚΑ: Παρατείνεται έως τις 2 Μαΐου η προθεσμία καταβολής δόσεων ρύθμισης και τρεχουσών ασφαλιστικών εισφορών
- Βασιλιάς Κάρολος: «Οι πιο σκοτεινές στιγμές της ασθένειας μπορεί να φωτιστούν από τη μεγαλύτερη συμπόνια»
- Ανάλυση CNBC: Οι ιστορικές πρώτες 100 ημέρες του Τραμπ για τους λάθος λόγους
