• Top Stories

    Το τερματίζει ο Πολάκης: Περιγράφει παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη λέγοντας «πρέπει να τους σπρώχνουμε» (ηχητικό ντοκουμέντο)

    • NewsRoom
    Πολάκης

    Παύλος Πολάκης


    Το σκεπτικό που υπάρχει σε στελέχη της κυβέρνησης για παρεμβάσεις στο έργο της δικαιοσύνης φέρνει στο φως η αποκάλυψη της συνέχειας της ομιλίας του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. Το ηχητικό ντοκουμέντο, που αποκαλύπτουν τα parapolitika.gr, φανερώνει τι πραγματικά υπάρχει στο μυαλό του κ. Πολάκη, με στόχο, όπως αναφέρει ο ίδιος, την ανάληψη «της πραγματικής εξουσίας σε αυτή τη χώρα».

    Ο Παύλος Πολάκης, όπως ακούγεται στο ηχητικό απόσπασμα, περιγράφει συγκεκριμένα βήματα για τη διαδικασία αυτή λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «είναι πάρα πολύ συγκεκριμένο ζήτημα», περιγράφοντας αναλυτικά τρόπους παρέμβασης στη Δικαιοσύνη.

    «Πρέπει να επιταχύνει η Δικαιοσύνη αυτό που κάνει» λέει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, συμπληρώνοντας: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε την υψηλή κουλτούρα» και «αυτό δεν πρέπει να το αφήσουμε και δεν το αφήνουμε, αλλά πρέπει να τους σπρώχνουμε περισσότεροι και πρέπει να βγαίνει και στον λόγο μας».

    Ο Παύλος Πολάκης μάλιστα παραδέχεται ότι είναι κάτι επικίνδυνο, αλλά τονίζει ότι «έτσι είναι».

    Ολοκληρώνοντας, μάλιστα, την επεξήγηση της αρχικής του φράσης για τις φυλακίσεις, καταλήγει στο τελικό συμπέρασμα. «Αν δεν σπάσει αυτή η ιστορία δεν παίρνουμε πραγματική εξουσία σε αυτή τη χώρα. Και ο νοών νοείτω».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πολάκης: Θα κερδίσουμε τις εκλογές αν βάλουμε κάποιους φυλακή

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απειλεί την αντιπολίτευση ο Πολάκης: Κάποιοι θα δουν τον κόσμο ριγέ!



    ΣΧΟΛΙΑ