ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Θα κερδίσουμε τις εκλογές αν βάλουμε και κανέναν φυλακή» ανέφερε σε δηλώσεις του ο ο Παύλος Πολάκης από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.
Κατά την τοποθέτησή του, σημείωσε μεταξύ άλλων: «Τις εκλογές θα κερδίσουμε αν δεν κόψουμε συντάξεις και αυξήσουμε βασικό μισθό. Αν υλοποιήσουμε αυτά που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ. Αν βάλουμε και κανένα φυλακή. Πρέπει να βάλουμε κάποιους φυλακή», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Κάλεσε μάλιστα τη Δικαιοσύνη «να επιταχύνει αυτό που κάνει. Υπάρχει συνειδητή προσπάθεια καθυστέρησης κάποιων διαδικασιών», είπε και πρόσθεσε ότι «αν δε σπάσει αυτή η ιστορία δεν παίρνουμε πραγματική εξουσία».
Τέλος, δήλωσε ότι αν στη Συνταγματική αναθεώρηση δεν προβλεφθούν αλλαγές, δεν θα υπάρξει καμία υλοποίηση αριστερού σχεδίου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μαίνονται οι εσωκομματικές κόντρες: Η απάντηση Παππά σε Φίλη για την ΕΡΤ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παρέμβαση Σημίτη: Αντιμετώπιση των προβλημάτων ρεαλιστικά και όχι με ευχές
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μήνυμα Τσίπρα σε Καμμένο: Κανείς δεν μπορεί να ρίξει την Κυβέρνηση-Δεν υπάρχει plan b για Πρέσπες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Chanel: Ένα καλάθι σουπερμάρκετ με την υπογραφή του Karl Lagerfeld έσπασε κάθε ρεκόρ σε δημοπρασία
- Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία κατάσχεσε πάνω από 2,2 εκατ. μέτρα λαθραίου υφάσματος από την Κίνα στο πλαίσιο έρευνας για τελωνειακή απάτη
- Ποιος είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος που απειλεί τις αγορές το 2026
- Το ράλι της ΤΙΤΑΝ, τι θα γίνει σε Metlen και Intralot, τι θα κάνει τώρα η Βρεττού, νέος πρόεδρος στην Εθνική Ασφαλιστική, νέο deal για Δελαπόρτα, τα dinners Χούρι και Χατζηιωάννου, και γιατί το matsuhisa θα γίνει…Προκοπούπολη