Το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Ποζίδη, που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Πέμπτη, απηύθυναν σήμερα το μεσημέρι συγγενείς, φίλοι, αθλητές, παλαιστές, συνεργάτες και πλήθος κόσμου.
Η εξόδιος ακολουθία για τον ολυμπιονίκη Γιώργο Ποζίδη τελέστηκε στις 12:00 από τον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας και το ύστατο χαίρε, υπό τους ήχους ποντιακής λύρας, είπαν μεταξύ άλλων ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, οι βουλευτές Α’ Θεσσαλονίκης Κώστας Γκιουλέκας και Αλέκος Τριανταφυλλίδης, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, ο δύο φορές ολυμπιονίκης Πέτρος Γαλακτόπουλος, εκπρόσωποι ποντιακών σωματείων, αθλητές της πάλης, ο γνωστός τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος, ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μελισσανίδης και άλλοι.
Η ελληνική πάλη θρηνεί την απώλεια του Γιώργου Ποζίδη, ενώ ακόμη δεν έχουν περάσει 40 ημέρες από το θάνατο του Μπάμπη Χολίδη.
Ο Γιώργος Ποζίδης, ο «πόντιος γίγαντας», 6ος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες, απεβίωσε σε ηλικία 63 ετών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Eurobank Research: Ανθεκτική η ελληνική οικονομία παρά το γεωπολιτικό σοκ στη Μέση Ανατολή (πίνακες)
- Greek Mafia: Συνελήφθη στη Γερμανία μέλος του κυκλώματος «Έντικ» – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία και δεύτερου
- Mercedes-Benz GLB: Mε όφελος €2.000 για περιορισμένο αριθμό οχημάτων
- Πόρτο Γερμενό: Την Δευτέρα ξεκινούν οι αιτήσεις για τις πρώτες αποζημιώσεις – Τι προβλέπεται αν τμ, κριτήρια και ποσά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.