• Top Stories

    Το μυστικό του Σπήλιου Λιβανού: Τι θα κάνει εάν εκλεγεί βουλευτής της ΝΔ

    • Νένα Σώκου
    Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης: Σε διαβούλευση το σχέδιο 375 εκατ. ευρώ για υδατοκαλλιέργειες και αλιεία

    Σπήλιος Λιβανός


    Και επισήμως υποψήφιος στον νομό Αιτωλοακαρνανίας ο Σπήλιος Λιβανός, όπως ανακοινώθηκε χθες το μεσημέρι από την ΝΔ. «Είναι τιμή και πρόκληση για μένα η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στον νομό Αιτωλοακαρνανίας» λέει ο ίδιος μιλώντας στο mononews, δεσμευόμενος πως θα δώσει αγώνα για την ανόρθωση της χώρας και του νομού από το τέλμα που έχει επιβάλει η σημερινή κυβέρνηση.

    Πιστεύω στην αρτιότητα της σκέψης και στις τεχνοκρατικές ικανότητες του Κυριάκου Μητσοτάκη, λέει ο κ. Λιβανός, παρουσιάζοντας τους στόχους του για την επόμενη ημέρα: να δουλέψει για την ανάκαμψη της οικονομίας και την επιστροφή της χώρας σε αναπτυξιακούς ρυθμούς. «Αυτός είναι ο στόχος τόσο σε εθνικό όσο και σε τοπικό επίπεδο» συμπλήρωσε.

    Όσο για τον νομό Αιτωλοακαρνανίας, ανέφερε έχει αρχίσει ήδη να δουλεύει εν όψει των εκλογών, με μεγάλο στοίχημα να ξεφύγει ο τόπος από την προσκόλληση σε παλαιοκομματικά πρότυπα, να βρει σύγχρονους τρόπους στήριξης των πλουτοπαραγωγικών πηγών του και να βγει ένα βήμα μπροστά προβάλλοντας τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα.

    Το κλειδί της ανάπτυξης της περιοχής βρίσκεται στον πρωτογενή τομέα, την μεταποίηση και τον τουρισμό, τους πλουτοπαραγωγικούς αυτούς τομείς που αν στηριχθούν με ορθό τρόπο θα μπορέσει η Αιτωλοακαρνανία να γίνει ο «πράσινος» νομός της Ελλάδας, λέει χαρακτηριστικά ο κ. Λιβανός.

    Μιλώντας σε συνεργάτες του, ο κ. Λιβανός εκφράζει την πεποίθηση ότι ο νομός Αιτωλοακαρνανίας πρέπει να βρει πατήματα στη σύγχρονη εποχή με πολιτικές που θα ξεφεύγουν από υποσχέσεις για διορισμούς και ρουσφετολογικές πρακτικές.

    Είναι χαρακτηριστικό ότι σε συζητήσεις του mononews.gr με στενούς συνεργάτες του κ. Σπήλιου Λιβανού οι τελευταίοι υπογραμμίζουν ότι πρόκειται για έναν πολιτικό που δεν πρόκειται να «τάξει» διορισμούς ή άλλες εξυπηρετήσεις, πρακτικές στις οποίες υποκύπτουν άλλοι βουλευτές της ίδιας παράταξης στον νομό.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι της ΝΔ στις εθνικές εκλογές



    ΣΧΟΛΙΑ