• Top Stories

    Το μεσημέρι το τελευταίο «αντίο» στον Κωνσταντίνο Κατσίφα

    • NewsRoom

    Ο δολοφονηθείς Κωνσταντίνος Κατσίφας


    Στις 2 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδας) οδηγείται στην τελευταία του κατοικία ο Κωνσταντίνος Κατσίφας, που έπεσε νεκρός από σφαίρες της αλβανικής αστυνομίας την Κυριακή 28 Οκτωβρίου. Το «τελευταίο αντίο» θα πουν γονείς, συγγενείς, φίλοι, αλλά και εκατοντάδες ομογενείς και Ελλαδίτες που αναμένεται να φτάσουν στους Βουλιαράτες.

    Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου του χωριού από τον Μητροπολίτη Αργυροκάστρου Δημήτριο. Επικήδειους θα αναγνώσουν φίλοι του 35χρονου, ενώ το ηπειρωτικό μοιρολόι θα ακουστεί από τον γνωστό ερμηνευτή των τραγουδιών της Ηπείρου, Σάββα Σιάτρα.

    Εκπρόσωποι βορειοηπειρωτικών σωματείων ζητούν την παρέμβαση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών, καθώς -όπως καταγγέλλουν- οι αλβανικές Αρχές στον Μεθοριακό Σταθμό της Κακαβιάς θέτουν εμπόδια στην είσοδο προς την Αλβανία λεωφορείων από Ελλάδα.

    Αργά το απόγευμα της Τετάρτης, στο σπίτι της οικογένειας Κατσίφα βρέθηκε κοντά στους γονείς του για συλλυπητήρια η Ελληνίδα πρέσβης στα Τίρανα, Ελένη Σουρανή.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τεράστια κινητοποίηση από όλη την Ελλάδα για την κηδεία του Κ. Κατσίφα – Με πούλμαν αναχωρούν από Αθήνα (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρήνος στους Βουλιαράτες: Στο σπίτι της οικογένειας έφτασε η σορός του Κωνσταντίνου Κατσίφα (video)



    ΣΧΟΛΙΑ