• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Ανατριχιαστικό θρίλερ στη Νέα Σμύρνη: 38χρονος σκότωσε την 64χρονη μητέρα του

    • NewsRoom


    Αργά το βράδυ της Πέμπτης, αποκαλύφθηκε ένα οικογενειακό θρίλερ με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες στην περιοχή της Νέας Σμύρνης.

    Όλα ξεκίνησαν όταν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι ένοικοι της πολυκατοικίας στην οδό Ιωνίας 11 ενημέρωσαν την Αστυνομία για πολύ έντονη δυσοσμία, η οποία προερχόταν από ένα εκ των διαμερισμάτων της πολυκατοικίας.

    Οι αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. έσπευσαν στο σημείο όπου έγινε η καταγγελία και βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια οικογενειακή τραγωδία. Φτάνοντας στο διαμέρισμα, για το οποίο έγινε λόγος περί δυσοσμίας, είδαν έναν άντρα να τους ανοίγει την πόρτα και έπειτα να πηγαίνει να κάθεται σε μία καρέκλα. Ακριβώς απέναντί του βρισκόταν το πτώμα μια γυναίκας, της μητέρας του, σε αποσύνθεση, τοποθετημένο σε μία άλλη καρέκλα.

    Ο 38χρονος γιος, ο οποίος φέρεται να έχει ψυχολογικά προβλήματα, ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι επρόκειτο για τη μητέρα του, την οποία είχε σκοτώσει ο ίδιος προ τριών ημερών, δηλαδή στις 7 Μαΐου.

    Ο 38χρονος συνελήφθη αμέσως, ενώ η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη. Αναμένεται, επίσης, η γνωμάτευση του ιατροδικαστή, που θα ρίξει «φως» στην υπόθεση.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ντ. Νουί: Το μήνυμα-πρόκληση της «σιδηράς κυρίας» του SSM για τους Έλληνες τραπεζίτες

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κακοκαιρία σήμερα – Δυνατές βροχές και χαλάζι σε διάφορες περιοχές

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Οι προϋποθέσεις-κλειδιά για να αναλάβει τον έλεγχο στα Folli Follie η Ernst & Young



    ΣΧΟΛΙΑ