ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κατηγορούμενος για τη δολοφονία της συντρόφου του είναι ο 38χρονος από τον Κολωνό. Ο άντρας συνελήφθη αφού δεν έπεισε ότι η κοπέλα τραυματίστηκε θανάσιμα πέφτοντας από τις σκάλες.
Το πρωί οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος ενώ ετοιμαζόταν να του ασκήσει ποινική δίωξη για 3 κακουργήματα (και για διακοπή κύησης) μια απρόβλεπτη εξέλιξη “πάγωσε” για λίγο τη διαδικασία. Από την ιατροδικαστική υπηρεσία ενημερώθηκε τηλεφωνικώς ότι τελικά το θύμα δεν ήταν έγκυος.
Έτσι, μετά τη διαβίβαση της ιατροδικαστικής έκθεσης, ασκήθηκε στον 38χρονο δίωξη για 2 κακουργήματα: Ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική και διακεκριμένη περίπτωση ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης, κατ’ εξακολουθήση.
Επιπλέον ο 38χρονος διώκεται για το πλημμέλημα της παράνομης προμήθειας και κατοχής απαγορευμένων ουσιών (αναβολικών).
Ο 38χρονος πήρε προθεσμία από τον ανακριτή και θα απολογηθεί την Τετάρτη.
Διαβάστε επίσης:
Η QatarEnergy σταματά την παραγωγή LNG μετά την επίθεση στις εγκαταστάσεις της
Μαζική παρακολούθηση πτήσεων από τα ΗΑΕ – Στο «ραντάρ» η LH9851 της Lufthansa
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μαρινάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Τεκμήριο αθωότητας για τους 4 βουλευτές – Όσοι μιλούσαν για κυβέρνηση υποδίκων να ζητήσουν συγγνώμη»
- Η αγορά του μεταχειρισμένου δίκυκλου στην Ελλάδα
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Δικαίωση για Τσιάρα και Μηταράκη η αρχειοθέτηση – Η ανακοίνωση του δικηγόρου τους, Μιχάλη Δημητρακόπουλου
- Ξανά ανοιχτή η πλατφόρμα στήριξης myBusinessSupport για τις πλημμύρες Daniel στη Θεσσαλία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.