• Κοινωνία

    Θεσσαλονίκη: Ακόμα ένα μαχαίρι εντοπίστηκε στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Άλκης – Μεγάλη επιχείρηση σε συνδέσμους του ΠΑΟΚ και του ΑΡΗ

    • Λέλα Βόρρη


    Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη.

    Οι αστυνομικές δυνάμεις πραγματοποίησαν το απόγευμα της Πέμπτης νέα έφοδο σε συνδέσμους του ΠΑΟΚ με στόχο τον εντοπισμό κι άλλων ατόμων που πιθανώς να εμπλέκονται με την δολοφονία του άτυχου 19χρονου οπαδού του Άρη.

    Μάλιστα οι έρευνες έχουν στραφεί και σε σύνδεσμο του Άρη σε οίκημα πολύ κοντά στο γήπεδο του Άρη, στην περιοχή Χαριλάου. Από ότι φαίνεται, οι έρευνες επεκτείνονται πλέον στους συνδέσμους όλων των ομάδων της Θεσσαλονίκης.

    Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικές δυνάμεις καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια εντοπισμού ατόμων στην οδό Παπάφη και Ορέστου όπου βρίσκονται συνολικά τρεις σύνδεσμοι του «δικεφάλου του Βορρά» , αλλά και στην περιοχή του Ευόσμου.

    Σύμφωνα με το ΜΕGA, λίγα μέτρα από το σημείο του εγκλήματος σήμερα το πρωί βρέθηκε από δημοσιογράφο μία μανσέτα κάτω από ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο, στην οδό Νικολάου Πλαστήρα και αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία και άνδρες της ΕΛ. ΑΣ.

    Οι αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν αμέσως  στο σημείο, πήραν το μαχαίρι με προσεκτικές κινήσεις και το έβαλαν σε ειδικό σακουλάκι.

    Το συγκεκριμένο φονικό όπλο θα εξεταστεί από τα εγκληματολογικά εργαστήρια για να διαπιστωθούν στοιχεία όπως δαχτυλικά αποτυπώματα , DNA καθώς και πιθανότητες που ίσως αποδεικνύουν ότι κάποιος το κουβαλούσε μαζί του εκείνο το βράδυ της αιματηρής επίθεσης στερώντας την ζωή στον 19χρονο οπαδό.

    Παράλληλα, η εισαγγελία άσκησε βαρύ κατηγορητήριο κατά του 23χρονου συλληφθέντα για τη δολοφονία στη Θεσσαλονίκη, ενώ ήδη καταδικάστηκε, με την αυτόφωρη διαδικασία, σε φυλάκιση 4 ετών για τα ευρήματα στον σύνδεσμο οπαδών του ΠΑΟΚ στον οποίο είχε κρυφτεί.

    Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής, έχουν ταυτοποιήσει τους δράστες της δολοφονικής επίθεσης, οι οποίοι ήταν μαζί με τον Circau στο αυτοκίνητο.

    Διαβάστε επίσης

    Δολοφονία 19χρονου: Ποινή φυλάκισης 4 ετών στον 23χρονο για τα ευρήματα σε σύνδεσμο

    Δολοφονία 19χρονου: Για ανθρωποκτονία με δόλο κατηγορείται ο 23χρονος

    Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν οι συνεργοί του 23χρονου για τη δολοφονία του Άλκη

     



    ΣΧΟΛΙΑ