ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στον 23χρονο χούλιγκαν που συνελήφθη για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 4 ετών και 3 μηνών με 2.200 ευρώ χρηματική ποινή για πλημμελήματα
Τα πλημμελήματα συνδέονται με τα ευρήματα σε σύνδεσμο οπαδών.
Επίσης του επιβλήθηκε απαγόρευση παρακολούθησης αθλητικών εκδηλώσεων, ενώ σε περίπτωση που παίζει ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής δυο ώρες πριν και δυο ώρες μετά για 5 χρόνια.
Ο κατηγορούμενος από την πλευρά του υποστήριξε πως είχε μεν πρόσβαση στον σύνδεσμο αλλά δεν αρνήθηκε πως ήταν μέλος.
«Είχα πρόσβαση στο χώρο ναι. Ένας μεγάλος ήταν στο χώρο και τα πήρα κι εγώ τα κλειδιά .Δεν ξέρω ποιοι άλλοι μπαίνανε στον χώρο. Με κάτι γνωστούς πηγαίναμε δεν ξέρω ποιος άλλος έχει κλειδιά. Δεν έχω ιδέα ούτε μέλος ήμουν Μια μέρα απλώς έτυχε και πήρα τα κλειδιά. Δεν έχω σχέση με τίποτα», ανέφερε συγκεκριμένα.

Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- «Πράσινο φως» για την αποκατάσταση του Αχιλλείου: Άνω των 5 εκατ. ευρώ η χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων
- Apollo’s Muse: Η αποκλειστική ιδιωτική λέσχη του Λονδίνου με τα αληθινά αρχαία ελληνικά αγάλματα των 80 εκατ.
- Αγορές υπό πίεση, δασμοί και γεωπολιτικός κίνδυνος στο προσκήνιο
- Πότε θα γίνουν οι εκλογές το 2027, τα πορίσματα για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, οι ανασχηματισμοί του ΜΜ, ο υφυπουργός και οι… αμαζόνες του
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.