ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη δημοσιότητα έφερε σήμερα ο δημοσιογράφος της Guardian Michael Safi τις πρώτες φωτογραφίες και βίντεο από τα 12 παιδιά που νοσηλεύονται σε νοσοκομείο στην Ταϊλάνδη, μετά τη διάσωσή τους από το σπήλαιο, στο οποίο έμειναν εγκλωβισμένα για περίπου 17 ημέρες.
Σύμφωνα με τον γενικό επιθεωρητή του υπουργείου Δημόσιας Υγείας, Θονγκτσάι Λερτουιλαϊραταναπόνγκ, η ψυχολογική κατάσταση των παιδιών «είναι πολύ καλή» και «δεν έχουν στρες». Τόσο τα 12 αγόρια όσο και ο προπονητής τους έχασαν κατά μέσο όρο δύο κιλά τις 17 ημέρες της περιπέτειάς τους, ανέφερε ο ίδιος.
Όπως τόνισε ο Θονγκτσάι, ένα από τα αγόρια που διασώθηκαν χθες παρουσίασε λοίμωξη του αναπνευστικού, ενώ όλα τα παιδιά εμβολιάστηκαν κατά της λύσσας και του τετάνου.
Ο Michael Safi ανέρτησε στον λογαριασμό του στο Twitter φωτογραφίες και βίντεο από το ρεπορτάζ του στο νοσοκομείο που νοσηλεύονται τα παιδιά.
Played a short clip of the boys in hospital #ThamLuangCave pic.twitter.com/3tGPkmbTG4
— michael safi (@safimichael) July 11, 2018
Parents in yellow polos seeing their boys through glass #thamluangcave pic.twitter.com/Bij5NsstQV
— michael safi (@safimichael) July 11, 2018
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ταϊλάνδη: Αυτοί είναι οι 13 «Αγριόχοιροι» που σώθηκαν από το σπήλαιο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκλονίζει το βίντεο-ντοκουμέντο από τον απεγκλωβισμό των παιδιών στην Ταϊλάνδη
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ανακουφισμένος ο πλανήτης: Σώα όλα τα παιδιά από τη «διάσωση του αιώνα» στο σπήλαιο της Ταϊλάνδης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μαρί Σαντάλ: Η πριγκίπισσα χωρίς βασίλειο, με νέα της σκηνή την Ελλάδα του 2025
- Το μεγάλο στοίχημα για την Αθηναϊκή Ριβιέρα: Ξεκινά η δημοπράτηση για το μητροπολιτικό πάρκο «AENAON» στον Φαληρικό Όρμο
- Η ανάπτυξη του Κυπριακού στόλου οφείλεται στο ελκυστικό φορολογικό σύστημα για τα «πράσινα πλοία» και στην φοροαπαλλαγή των Κυπρίων ναυτικών
- Από υπάλληλοι… δισεκατομμυριούχοι: Αυτά είναι τα νέα μέλη του billion dollar club
